Haalea tortellinisalaatti
250 gramman paketti tortellineja riittää pastasalaattiin neljälle. Muutamalla herkullisella lisukkeella herkkutiskistä valmistat nopeasti juhlavan, välimerellisen salaatin. Jos haluat, voit tehdä salaatista täysin vegetaarisen, mutta jos syöt myös lihaa, käytät hieman salamia.
Neljälle
- 250 g täytettyjä tortellineja
- 1 paprika
- 10 cocktailtomaattia
- 10 vihreää oliivia
- 10 mustaa oliivia
- 2 dl kuutioitua juustoa
- 12 salamiviipaletta
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 rkl viinietikkaa tai sitruunamehua
- 1 tl suolaa
- 1 maustemitta jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Sekoita kastike ja laita sivuun. Kun tortellinit ovat valmiit, kaada vesi pois ja sekoita kastike lämpimään pastaan.
3. Hienonna paprika, halkaise cocktailtomaatit.
4. Sekoita paprika, tomaatit, oliivit ja juustokuutiot salaattiin. Tarjoile heti, sellaisenaan tai salamiviipaleiden kera. Leipä maistuu hyvältä salaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät