Gluteenittomat kerrosleivät
Julkaistu
Herkulliset, gluteenittomat kerrosleivät ovat oivallista tarjottavaa vaikkapa vieraille.
4 kpl
- 8 viipaletta Semper Toasty tai Vuokaleipää
- 6 viipaletta savukinkkua, kalkkunaa tai ilmakuivattua kinkkua
- 8 viipaletta juustoa (mozzarellaa, vahvaa kypsytettyä juustoa tai chevreä)
- salaattia (rucolaa, pinaatinlehtiä tai jäävuorisalaattia)
- 4 tomaattia ohuina viipaleina
- voita, margariinia tai levitettä
Valmistusohje
1. Paahda leivät ja voitele levitteellä, margariinilla tai voilla.
2. Päällystä puolet viipaleista salaatilla, kinkulla, juustolla ja tomaateilla.
3. Kääri paperiin, jos otat leivät mukaan evääksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät