Ciabattavoileivät
Voileipä kunnon päällisten kera on hyvä lounasruoka tai iltapala. Se sopii mainiosti myös retkievääksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 hengelle
- 4 ciabattaleipää
- 12 viipaletta parmankinkkua
- 2 tomaattia
- 1 pala briejuustoa
- runsaasti vihreitä salaatin- ym. lehtiä
- levitettä
Valmistusohje
1. Halkaise leivät ja levitä niille voita, margariinia tai muuta levitettä. Laita pohjalle reilusti salaatinlehtiä tai muuta vihreää. Viipaloi tomaatit ja laita ne viherpedille.
2. Viipaloi brie. Laita kinkku- ja brieviipaleet vihannesten päälle. Laita leivän kansipala päälle ja paina hieman, niin täytteet pysyvät paremmin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät