Gluteeniton kääretorttu
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 3 munaa
- 2 dl sokeria
- 2 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 1/2 dl perunajauhoa
Täyte
- 3 dl vispikermaa
- aprikoosimarmeladia
Valmistusohje
Täyte:
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon varovaisesti käännellen. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista 225 °C:ssa n. 5 minuuttia.
Kumoa pohja heti paistamisen jälkeen voipaperille, jonka päälle on ripoteltu n. 1 rkl sokeria. Irrota leivinpaperi kääretorttupohjasta. Levitä marmeladi ja kermavaahto jäähtyneen pohjan päälle. Rullaa torttu voipaperia apuna käyttäen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät