Blinit ilman olutta

Ainekset

  • 2 dl kermaviiliä
  • 10 g hiivaa
  • 1,5 dl tattarijauhoja
  • 0,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl sokeria
  • 1 dl lämmitettyä maitoa
  • 1 tl suolaa
  • 20 g voisulaa
  • 1 munan keltuainen
  • 1 munan valkuainen

Valmistusohje

Lämmitä kermaviili kädenlämpöiseksi, lisää hiiva sokeri ja puolet jauhoista. Anna taikinan kohota.

Vaahdota valkuainen ja lämmitä maito. Lisää loput aineet taikinaan, viimeisenä vaahdotettu valkuainen nostellen.

Paista kirkkaan voin kanssa rapeiksi pikkublineiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!