Viimeiset hetket laittaa vappusima tekeytymään – nappaa ohje täältä
Vappua juhlitaan ensi viikolla, joten sima on hyvä laittaa tekeytymään nyt.
Kotitekoinen sima tekeytyy noin viikon ajan, eli jos vappuaattona haluaa hörppiä muutakin kuin kaupan simaa, nyt kannattaa tarttua toimeen.
Viileässä sima tekeytyy noin viikossa ja huoneenlämmössä noin kolmessa päivässä.
Siman makuihin sopivat erityisen hyvin sitruunan lisäksi appelsiini ja inkivääri, joilla tätä simaa on maustettu.
Katso yllä olevalta videolta helpot ohjeet siman valmistamiseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti