Suklaahippukeksit makutestissä: Miten Menestysresepti-voittajan keksit pärjäsivät halpisten rinnalla?

Makutestissä suklaahippukeksit – mukana Suomalainen menestysresepti 2024 -kilpailun voittaja ja halpa haastaja 7:46 Makutestissä suklaahippukeksit – mukana Suomalainen menestysresepti 2024 -kilpailun voittaja ja halpa haastaja
KATSO VIDEO: Mikä keksi voitti Halpa vs. kallis -testissä?

Halpa vs. kallis -sarja on taas täällä! Uunituoreessa jaksossa maisteltiin sokkona suklaakeksejä. Katso videolta voittaja!

Uusi kausi ja uusi studio! Halpa vs. kallis -sarjan Fanni ja Petra testasivat eri hintaisia suklaahippukeksejä. Suklaapaloilla höystetyt cookiet maisteltiin vertailussa tuttuun tapaan sokkona, eli raati ei tiennyt, mitä ja minkä hintaista tuotetta söivät.

Halpa vs. kallis -jaksot MTV Katsomossa.

Testin tuotteiden kilohinnat vaihtelivat 3,27 euron ja 16,62 euron välillä.

Erottuivatko kalliimmat tuotteet edullisten joukosta ja mikä keksi voitti makutestin? Katso videolta Halpa vs. kallis -jakso.

 

Kaikki Halpa vs. kallis -jaksot löydät MTV Katsomosta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!