Raparperista voi tehdä huikeita "karkkiremmejä" – testaa hittiohje
Joko testasit herkulliset raparperiremmit? Kurkkaa videolta Satokausikalenterin vinkki kotitekoisiin "karkkiremmeihin".
Tiesitkö, että raparperista voi saada aikaiseksi karkkiakin paremman herkun todella helposti? Satokausikalenterin reseptinikkarit keksivät viime kesänä kokeilla, miten kotimaiset raparperit taipuisivat suosikkimakeisen muotoon – ja taipuivathan ne! Raparperiremmit valmistuvat todella vaivattomasti kotiuunissa.
– Tätä reseptiä on PAKKO kokeilla. Alkukesän kirpeästä raparperista valmistuu ihanan makeat raparperiremmit, Satokausikalenterin somessa vinkatttiin viime vuonna
Raparperiremmit peittoavat karkkiremmit
Raparperiremmien valmistaminen on mukavaa puuhaa myös esimerkiksi kesälomaa viettäville lapsille.
Lopputulos todella yllättää, sillä raparperiremmit ovat kuin karkkia, mutta paljon kaupan sokerisia versioita maukkaampia. Maistoimme raparperiremmejä itsekin, ja näihin kirpsakanmakeisiin herkkupötkylöihin todella jää koukkuun.
Katso jutun yllä olevalta, miten helposti herkulliset raparperiremmit valmistetaan!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti