Prinssi William vastaanotti oppilailta lahjoja perheelleen prinsessa Catherinen syöpähoitojen keskellä

Oliko tässä kruunajaisten liikuttavin hetki? Prinssi William vannoi uskollisuutta isälleen kuningas Charlesille 1:41
Prinssi William osoitti kunnioitustaan isälleen kuningas Charlesille tämän kruunajaisissa toukokuussa 2023.

Prinssi William vieraili koulussa Isossa-Britanniassa ja sai kotiin viemisiksi lahjoja vaimolleen prinsessa Catherinelle ja kolmelle lapselleen. 

Prinssi William  vieraili 25. huhtikuuta St. Michael's Church of England High Schoolissa Sandwellissä tervehtimässä oppilaita. 

Koulun vanhemman mielenterveysasioista vastaavan johtajan Kerry Whitehousen mukaan oppilaat lähettivät Williamin puolisolle prinsessa Catherinelle lahjoja syöpähoitojen keskelle. Myös parin kolme lasta prinssi George, 10, prinsessa Charlotte, 8, ja prinssi Louis, 6, saivat lahjoista osansa.  Lahjojen joukossa oli Lego-auringonkukkia, koska asioiden rakentaminen on terapeuttista ja auringonkukat edustavat onnellisuutta, positiivisuutta ja voimaa. 

– Emme halunneet antaa kukkia vaan jotain merkittävää, joka edustaa päivän teemaa, Whitehouse sanoi Peoplelle viitaten mielenterveyspainotteiseen retkeen.

Koulun virkailijan mukaan oppilaat antoivat Catherinelle myös virkatun meritähden, jonka mukana oli tarina siitä, miten voi vaikuttaa toisiin.

Prinssi William sai lapsille vietäväksi virkattuja "hyvinvointimatoja", ja heille kirjoitettuja positiivisuuskortteja, joissa oli mukana tunteiden pyöriä. Catherine kertoi aiemmin Shaping Us -kampanjansa tilaisuudessa marraskuussa 2023, että prinssi Louis ja hänen luokkatoverinsa käyttivät koulussa tunteiden pyörää, joka auttoi heitä kuvaamaan tunteitaan.

Lahjojen mukana oli Whitehousen mukaan niin ikään positiivisuusteepussi, jossa oli teetä ja viesti viettää aikaa ystävien kanssa, sekä koulun uusi kilpikonnamaskotti, joka ”keskittyy uimaan vastavirtaan ja paineeseen, jota miehet joskus tuntevat käyttäytyä tietyllä tavalla”.

Prinssi Williamin kouluvierailun teemana oli oppilaiden hyvinvointi. Vierailu sai alkunsa, kun 12-vuotias oppilas nimeltä Freddie kirjoitti Williamille ja Catherinelle kirjeen, jossa hän kutsui heidät katsomaan heidän työtään.

Catherine kertoi 22. maaliskuuta saavansa ennaltaehkäisevää kemoterapiaa. Prinssi William palasi kuninkaallisiin tehtäviin viime viikolla. Kensingtonin palatsin tiedottajan mukaan William jatkaa tasapainoilua vaimonsa ja perheensä tukemisen ja virkatehtäviensä hoitamisen välillä, kuten hän on tehnyt vuoden alusta lähtien.

Kensingtonin palatsin mukaan Catherine palaa virallisiin tehtäviinsä, kun hänen lääkärinsä antaa siihen luvan.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat