Kallisarvoinen romahdus: Liverpool hävisi taas

Liverpoolin mestaruushaaveet ottivat jälleen kovan kolauksen, kun se hävisi Evertonille keskiviikkoiltana maalein 0–2.

Liverpool joutui ottelussa takaa-ajajaksi jo ensimmäisellä jaksolla, kun Jarrad Brantwaite huudatti maalillaan Evertonin kotiyleisöä.

Everton kaatoi toisella jaksolla lisää jääkylmää vettä Liverpoolin niskaan, kun Dominic -Calvert-Lewin lisäsi isäntien johtoa puskemalla pallon kulmapotkusta paikallisvastustajan verkkoon.

Liverpool ei saanut missään vaiheessa kunnollista kirivaihdetta silmään, joten täysi pistepotti jäi suurkaupungin siniselle puolelle.

Manchester Cityn ja Arsenalin kanssa Valioliigan mestaruudesta taistelevan Liverpoolin kone on alkanut yskähdellä pahimmalla mahdollisella hetkellä. Joukkue on voittanut neljästä edellisestä pelistään vain yhden, hävinnyt kaksi ja pelannut yhden tasapelin.

Liverpool on tällä hetkellä toisena kolmen pisteen päässä sarjaa johtavasta Arsenalista. Kolmantena majaileva City on kuitenkin pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin edellä keikkuva kaksikko ja on neljän pisteen päässä Arsenalista.