Dallasin suomalaistähdet tukalassa tilanteessa – hallitseva mestari taas liian kova pala

Suomalaistähtien edustama Dallas Stars koki 1–3-tappion Vegas Golden Knightsille NHL:n pudotuspelisarjan toisessa ottelussa.

Avausottelun hävinnyt Dallas aloitti pelin kotiyleisönsä edessä hienosti, kun Jason Robertson vei isännät ylivoimalla johtoon Miro Heiskasen esityöstä.

Hallitseva mestari Vegas kuittasi Dallasin avausmaalin kuitenkin nopeasti. Jonathan Marchessault tasoitti pelin 1–1:een, kun Robertsonin johtomaalista oli kulunut hieman alle puolitoista minuuttia.

Toisessa erässä Noah Hanifin laukoi kiekon tarkasti rysään ja vei Vegasin 2–1-johtoon.

Vegasin supertähti Jack Eichel naulasi loppulukemat 3–1 tyhjään maaliin 34 sekuntia ennen päätössummeria.

Dallasin Roope Hintz ja Esa Lindell jäivät ottelussa ilman tehopisteitä.

Runkosarjassa läntisen konferenssin voittanut Dallas on ajautumassa tukalaan tilanteeseen, sillä Vegas johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2–0. Seuraavat kaksi ottelua pelataan Las Vegasissa.