Tiesitkö? Leivinpaperista on yllättävää apua juustoraastimen käytössä
Sitrushedelmiä raastaessa raastettu kuori tarrautuu aina raastimen sisäpuolelle kiinni. Tiesitkö, että tämän ongelman voi välttää helpolla niksillä?
Kun avuksi ottaa voi- tai leivinpaperin, voi sitrushedelmiä raastaa ilman huolta siitä, että raastimen joutuu tiskaamaan. Jokaisesta keittiöstä löytyvä paperi suojaa raastimen teriä niin, että ne eivät likaannu.
Katso videolta, kuinka voi- tai leivinpaperia kannattaa hyödyntää sitrushedelmien raastamisessa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan