Julkaistu
Sitrushedelmiä raastaessa raastettu kuori tarrautuu aina raastimen sisäpuolelle kiinni. Tiesitkö, että tämän ongelman voi välttää helpolla niksillä?
Kun avuksi ottaa voi- tai leivinpaperin, voi sitrushedelmiä raastaa ilman huolta siitä, että raastimen joutuu tiskaamaan. Jokaisesta keittiöstä löytyvä paperi suojaa raastimen teriä niin, että ne eivät likaannu.
Katso videolta, kuinka voi- tai leivinpaperia kannattaa hyödyntää sitrushedelmien raastamisessa!
Lue myös:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!