Karmiva löytö pikaruokaravintolassa – onko tämä nugetti oikeasti rotanpää?

rotanpää

Amerikkalaisnainen väittää löytäneensä Popeyes-pikaruokaravintolan annoksesta friteeratun rotanpään.

Rosemary Thomas kertoo tilanneensa paikallisessa pikaruokaravintolassa New Yorkissa friteerattua kanaa, mutta hänen lautaselleen päätyi jotain aivan muuta. Thomas uskoo, että epäilyttävän näköinen tumma "nugetti" on oikeasti frittikeittimeen joutunut rotanpää.


Kyseinen ravintola on saanut aiemmin tänä vuonna puhtaat paperit hygieniastaan paikallisilta terveysviranomaisilta, mutta vuosien saatossa hiiret ovat aiheuttaneet paikalla päänvaivaa. Vuoden 2013 jälkeen ravintolasta on tehty kolme merkintää, joiden mukaan paikalla on tavattu merkkejä siitä, että ravintolassa saattaa olla hiiriä.

Popeyes-franchising-ketjun edustaja Renee Kopowski on kertonut ottaneensa yhteyttä kyseisen ravintolan omistajaan. Kopowski huomauttaa, että ulkonäkö voi hämätä ja usein kummalliselta näyttävät palaset paljastuvat vastaavanlaisissa tapauksissa broileriksi.

Terveysviranomaiset ovat ryhtyneet tutkimaan tapausta.

Lähde: Fox News, Facebook

Ikäviä löytöjä on aiemminkin tehty syötäväksi tarkoitettujen tuotteiden joukosta. Katso video!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.