Mainos

YTV kerää jälleen ongelmajätteitä

Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunnan YTV:n autot keräävät jälleen ongelmajätteitä ja metalliromua. YTV:n jätehuoltolaitoksen keräysautot aloittavat syksyn kierroksensa maanantaina, 1. syyskuuta. Autoihin voi tuoda kotitalouksista niin ongelmajätteet kuin metalliromutkin.

Keräysautot kiertävät Helsingissä 1. syyskuuta ja 15. lokakuuta. Espoossa ja Kauniaisissa keräys alkaa myös syyskuun alussa ja päättyy 2. lokakuuta. Kirkkonummella keräyspäivät ovat 6-9. lokakuuta ja Vantaalla autot kiertävät 13-28. lokakuuta. Perjantaita lukuunottamatta autot kiertävät kaikkina työpäivinä klo 17.00- 21.00 pysähtyen kunakin iltana 4-8 paikassa.

Metalliromua keräävään autoon otetaan maksutta vastaan kotien metalliromua kuten rikkinäisiä jääkaappeja, pakastimia, radioita ja kodinkoneita. Televisiot, näyttöpäätteet ja näppäimistöt eivät ole, metalliromua, joten niitä ei keräysautoon oteta.

Ongelmajäteautoon otetaan vastaan kaikkia kotitalouksissa syntyviä ongelmajätteitä kuten vanhoja lääkkeitä ja kuumemittareita, nappiparistoja, loisteputkia, romuakkuja jne.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.