Yllättävä yhteistyö: Kuuntele Elastisen ja Hectorin uutuusbiisi!

Räppäri Elastinen ja legendaarinen muusikko Heikki "Hector" Harma työstivät uuden kappaleen yhteistyössä Elastinen feat. -ohjelmassa.

Elastinen feat. on uudenlainen musiikki- ja viihdeohjelma, jonka jokaisessa jaksossa Elastinen kohtaa yhden Suomen eturivin artisteista. Tästä kohtaamisesta syntyy uusi kappale. 

Perjantaina nähdyssä ensimmäisessä jaksossa Elastinen loi Lauri Tähkän kanssa uuden kappaleen, jonka nimeksi tuli Lempo.  Tämän viikon perjantaina vuorossa on Elastisen ja Hectorin jakso, mutta jaksossa syntyvän biisin Stadi On Niin Snadi voit kuunnella jo nyt! 

Elastinen ja Hector: Stadi On Niin Snadi

 

Elastinen feat. -ohjelman perjantaina MTV3-kanavalla nähtävä Hector-jakso on jo nyt katsottavissa MTV Katsomon kautta. Kirjaudu palveluun täällä.

Elastisen ja Tähkän biisi Spotify-listan kärkeen

Viime viikolla julkaistiin Elastisen ja Lauri Tähkän kappale Lempo ja sen tekemisestä kertova jakso nähtiin MTV3-kanavalla perjantaina.

Lempo on otettu innolla vastaan, kappale nappasi ykkössijan Suomen Top 50 -listalta Spotifyssä.

Elastisen ja Tähkän Lempo-biisin musiikkiesityksen voit katsoa alta:

Elastisen vieraana ohjelmassa nähdään Tähkän ja Hectorin lisäksi muun muassa Anssi Kela, Samu Haber, Robin, Paula Vesala, Juha Tapio, Johanna Kurkela, Anna Puu ja Sami Hedberg.

Elastinen feat. MTV3-kanavalla perjantaisin kello 20.05.

Lue myös:

    Uusimmat