Yllätä villillä meikillä uutenavuotena

Uusivuosi on loistava tilaisuus kokeilla räväkämpiä vaihtoehtoja meikkirintamalla. Sen sijaan, että meikkaa kasvonsa arkiseen tapaan olisi syytä tarttua villiin tilaisuuteen ja kokeilla jotain aivan uutta!

Uudenvuodenjuhliin voi saapua arkailematta tavallista villimmässä asussa ja meikissä. Oikeilla vinkeillä kokeilut osuvat nappiin ja juhlalook kerää vuodenvaihteessa katseet.

Hehkuva iho

Iho jätetään usein vähemmälle huomiolle, kun mietitään erilaisia meikkivaihtoehtoja ja eritoten sitä, mitä halutaan korostaa. Hehkuvaan ihoon on loistava tilaisuus panostaa etenkin juhlameikissä. Tasainen meikkipohja toimii perustana näyttävälle meikille ja on kaiken A ja O.

Voimakkaat rajaukset

Juhlameikkiin sopii osuvasti tummat silmänrajaukset. Uutenavuotena on oiva tilaisuus kokeilla vaikkapa nestemäistä eyelineria, jolla katseesta saa erityisen intensiivisen. Ohuella ripsen tyveen piirrettävillä viivoilla tai kissamaisilla kiemuroilla saa hurjasti intensiivisyyttä katseeseen.

Tekoripset

Tekoripsien suosio on noussut hurjasti tämän vuoden aikana. Kun varaa hetken aikaa ja kärsivällisyyttä, voi juhlameikin viimeistellä täydellisellä ripsirivistöllä. Markkinoilla on nykyään mitä erikoisempia tekoripsiä. Vain taivas on rajana, kun juhlapäivänä ylilyöntejä ei tarvitse varoa totuttuun tapaan, vaan on lupa kokeilla rajoja!

Luonnollinen huulipuna

Kun huomion haluaa kiinnittää silmiin, on syytä jättää huulimeikki ja poskipuna vähemmälle huomiolle. Trendikkäät nudehuulet tai luonnollisen värinen puna pitää huolen siitä, että huulet ovat herkulliset, mutta päähuomio kiinnittyy intensi

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Cosmopolitan

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja