Mainos

Yksi loukkaantui räjähdyksessä Malmössä

Etelä-Ruotsin Malmössä yksi ihminen on loukkaantunut aamuyöllä teollisuusalueella sattuneessa räjähdyksessä.

Poliisi tutkii parhaillaan räjähdyksen syytä, eikä ketään ole toistaiseksi otettu kiinni tapauksen vuoksi. Silminnäkijät kertoivat, että kranaatin heittivät kaksi miestä, jotka ajoivat skootterilla tai mopolla. 

Poliisi sanoo Aftonbladetille, ettei voi vahvistaa tietoa ennen teknisen tutkinnan valmistumista. Poliisin mukaan räjähdys ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään. Ketään ei vielä tiistai-iltapäivään mennessä otettu kiinni tapauksen vuoksi

Räjähdys tapahtui Norra Grängesbergsgatanilla kokoontumistilan ulkopuolella. Kokoontumistilasas oli sisällä 40 ihmistä. Räjähdyksessä tuhoutui kaksi autoa.

Malmön suurkaupunkialueella on viimeisen puolen vuoden aikana tapahtunut useita rikollisjengien tekemiä väkivallantekoja, kuten käsikranaatti-iskuja ja ampumisia. Esimerkiksi kesäkuun alussa asuintaloja kohti heitettiin kaksi käsikranaattia, jotka eivät räjähtäneet. Kuukautta myöhemmin asuinalueelle tehtiin jälleen uusi kranaatti-isku, jossa kranaatti räjähti, mutta tapahtumasta selvittiin ilman vahingoittumisia.

Paikallinen poliisi on huolissaan siitä, että rikolliset käyttävät väkivallanteoissa entistä enemmän oikeita sotavälineitä, ja että vaaraan joutuu myös sivullisia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.