Mainos

Williamin ja Katen häät näkyvästi esillä Facebookissa

Kuninkaallinen hääkuume nousee huippulukemiin, kun Iso-Britannian prinssi Williamin ja Kate Middletonin häitä juhlitaan 29. huhtikuuta.

Nuoriparin häitä seurataan ympäri maailmaa niin televisiossa kuin netissäkin. Pelkästään Facebookissa on kymmeniä aiheelle omistettuja sivuja.

Royal Wedding -hakutermillä yhteisömediasta löytyy sivuja, jotka on omistettu niin hääkrääsälle, Katen hääpuvulle kuin tietysti yleiselle juhlahumulle. Käyttäjiä sivuilla on muutamasta harvasta useisiin tuhansiin.

Aatelista virtuaaliseurantaa hakevien kannattaa etsiytyä kuningashuoneen viralliselle The British Monarchy -sivulle Facebookissa.

Kaikkia ei hääjuhla kuitenkaan innosta, ja useat toitotukseen kyllästyneiden ryhmät ovat keränneet satoja jäseniä.

Muutama sata facebookaajaa suunnittelee juhlatunnelman "kohottamista" hääpäivänä Westminster Abbeyn edustalla vuvuzela-torvien avulla. Kovaääniset torvet aiheuttivat laajalti närää viime kesän jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa.

MTV3 seuraa kuninkaallisia häitä suorana netissä perjantaina 29.4. Kooste päivän juhlallisuuksista nähdään televisiossa MTV3 kanavalla kello 20 alkaen.

Voit osallistua keskusteluun MTV3 Uutisten Facebook-ryhmässä, ja etukäteen voit häihin valmistautua häille omistetuilla erikoissivuillamme.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.