Mainos

Whitney Houstonin kuolinsyyn varmistuminen vie viikkoja

Toissapäivänä kuolleen laulaja Whitney Houstonin kuolinsyyhyn valoa tuovien toksikologisten eli haitallisia tai myrkyllisiä aineita kehosta etsivien testien valmistuminen vie todennäköisesti viikkoja.

Los Angelesin piirikunnan kuolemansyyntutkijan virasto teki Houstonille ruumiinavauksen eilen, mutta virallista kuolinsyytä ei ole määritetty, Los Angeles Times kertoo.

Houston löydettiin lauantaina sviittinsä kylpyammeesta Beverly Hilton -hotellista. Viranomaiset yrittävät selvittää, oliko hänen kuolinsyynsä hukkuminen.

Lehden lähteiden mukaan hukkuminen on yksi monista vaihtoehdoista, joita selvitetään. Monia asioita on edelleen auki, kuten mitä Houston teki viimeisinä tunteinaan ennen kuolemaansa. Tutkijat haastattelevat myös Houstonin perheenjäseniä ja ystäviä selvittääkseen, oliko laulajalla terveydellisiä ongelmia.

TMZ.com-verkkosivun mukaan kuolemansyyntutkija on kertonut Houstonin perheelle, ettei laulaja kuollut hukkumalla. Hänen keuhkoissaan oli vettä, muttei riittävästi aiheuttamaan kuolemaa.

TMZ.comin lähteiden mukaan todennäköisempi kuolinsyy on Xanax-merkkisen lääkkeen ja alkoholin yhteisvaikutus. Xanaxia määrätään muun muassa masennuksen hoitoon.

Sekä kuolemansyyntutkijan virasto että Beverly Hillsin poliisilaitos tutkivat Houstonin kuolemaa.

Houston kärsi huume- ja alkoholiriippuvuudesta vuosien ajan ennen kuolemaansa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.