Mainos

Vuoden parhaat peput!

Saarivaltiossa osataan hupailun taito. Maan paras takapuoli on valittu jo miltei 30:n vuoden ajan!

Englannissa järjestetään joka vuosi kilpailu nimeltään The Rear of the Year, eli vuoden paras peppu. Vuodesta 1976 lähtien järjestetty kilpailu on käynnissä jälleen. Sekä miehiltä että naisilta valitaan parhaat kankut.

Vuosien saatossa kilpailussa ovat pärjänneet niin näyttelijät, laulajat kuin seurapiirivaimotkin. Ensimmäisen Rear of the Year -kisan voittaja oli vuonna 1976 näyttelijä Barbara Windsor. Alkuvuosina kilpailussa pärjäsivät myös muun muassa muusikko Suzi Quatro, näyttelijä-laulaja Elaine Page sekä muusikko Lynsey de Paul.

90-luvulla miesten peppukisassa pärjäsivät erityisesti Take Thatin pojat. Sekä Gary Barlow'n että Robbie Williamsin takamukset on valittu vuoden parhaiksi. Myös Boyzone-bändistä tuttu Ronan Keating on hurmannut pepullaan.

Juuri nyt omaa suosikkiaan voi äänestää täällä!

Tässä kuvia muutamista voittajista:

Vuonna 2002 vasta 16-vuotias laulaja Charlotte Church voitti kilpailun (vas.). Vuonna 2004 kilpailun voitti futislegenda George Bestin vaimo Alex Best (kuva oik.).

Kilpailu on voitettu myös näillä farkkupepuilla. Atomic Kittenin Natasha Hamilton (vas.) voitti palkinnon vuonna 2003. Metereologi Sîan Loyd on tuorein voittaja (oik.). Hänen peppunsa kurvasi voittoon vuonna 2007.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.