Voice: Brittilaulaja etsii kadottamaansa suomalaisnaista kiihkeästi

Lontoolaismuusikko Chris Sheehan etsii kesällä Suomessa tapaamaansa naista kiihkeästi.

Chris Sheehan –niminen brittimuusikko etsii kovasti naista, johon hän rakastui ensi silmäyksellä matkallaan Suomessa.

Voicen haastattelema Sheehan kertoi vierailleensa viime kesänä Suomessa ja eksyi ystäviensä kanssa eräänä heinäkuisena iltana helsinkiläiseen yökerhoon. Sheehanin paikalla tapaama nainen jätti mieheen lähtemättömän vaikutuksen.

– Menimme Teatteri-yökerhoon, jossa tapasin naisporukan viettämässä polttareita. Huomasin heti vaalean kaunottaren heidän joukossaan ja päädyinkin juttelemaan hänen kanssaan. Kävi ilmi, että hän opettaa englantia ja rakastaa Manchester Unitedia, minun futisjoukkuettani! Sheehan hihkuu.

Mies vakuuttaa, että kyse on rakkaudesta ensi silmäyksellä.

– Kohtaamisemme oli vain yksi niitä juttuja, että et oikeastaan näe ketään muuta koko paikassa. Näin vain hänet, vaikka paikka oli ihan täynnä. Tunne oli uskomaton! Sheehan kertoo.

Muusikko pelkäsi kuitenkin vaikuttavansa liian innokkaalta ja poistui paikalta hetkeksi. Palatessaan naisporukka oli jo poistunut paikalta.

Sittemmin mies ei ole saanut Jenni-nimistä naista mielestään. Nyt Sheehan etsii Jenniään niin kiihkeästi, että hän on tehnyt naisen etsimisestä kappaleen.

– Se (kappale) on ohje miehille: Kun tapaat jonkun erityisen, älä päästä häntä käsistäsi vaan tee asialle jotain! Sheehan neuvoo.

Vaikka muusikko tietää valinneensa todennäköisesti pitkän ja kivisen tien etsiessään Jenniä, odottaa hän innolla uutta tapaamista naisen kanssa.

– Haluaisin tutustua häneen paremmin, veisin hänet kahville tai viinilasilliselle. Onhan tämä vähän outo treffipyyntö, mutta ainakin erilainen, Sheehan toteaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Voice

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja