Mainos

Vodafone yhteistyöhön Elisan kanssa

Maailman suurin matkapuhelinoperaattori Vodafone ja Elisa Communications Oyj ovat allekirjoittaneet kattosopimuksen, jonka tavoitteena on lisätä yhteistyötä yhtiöiden tuote- ja palvelutarjonnassa. Samassa yhteydessä allekirjoitettiin liiketoiminta- ja partnerisopimus Elisa Communicationsin tytäryhtiön Radiolinjan ja Vodafonen kesken. Kyseessä on Suomen laajin liiketoimintayhteistyöhön perustuva, globaaleja mobiilituotteita- ja palveluja koskeva sopimus, Elisa kertoo

Kattosopimukseen perustuen Vodafone ja Elisa Communications kehittävät säännöllisesti yhteistyötä ja kansainvälistä liiketoimintaa. Lisäksi Vodafonella on mahdollisuus osallistua potentiaaliseen tarjoukseen Elisan ja/tai Radiolinjan osakkeista.

Radiolinjalle kumppanuussopimus Vodafonen kanssa merkitsee syvällisen ja pitkäaikaisen yhteistyön käynnistymistä. Kumppanuuden perustan muodostavat monikansallisten asiakkaiden palvelu, yhteinen tuotemerkki tietyille asiakasryhmille, gprs- roaming sekä samankaltaiset kansainväliset tuotteet ja palvelut. Yhteistyön myötä Radiolinjan asiakkailla on käytössään kesällä 2002 maailman kattavin GPRS:n toiminta-alue. Vodafonella on maailmanlaajuisesti noin 100 miljoonaa liittymäasiakasta.

Elisa Communications Oyj:n sopimuskumppanina on Vodafone Group Plc:n tytäryhtiö Vodafone Global Products and Services Limited, joka on myös Radiolinjan sopimuskumppani tuote- ja palveluyhteistyössä. Brändiyhteistyöstä Radiolinja on tehnyt sopimuksen Vodafone Group Plc:n kanssa.

(MTV3)

(Kauppalehden Talousuutiset 14.02.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.