Viisi deittailuvinkkiä lyhyelle miehelle

Monet miehet Hollywoodissa ovat lyhyitä ja menestyneitä - eikä heillä ole pulaa naisista. Yourtango.com opastaa, kuinka lyhyen miehen kannattaa käyttäytyä, jotta menestys treffimarkkinoilla on taattu.

Lyhyt mies saa naisen siinä missä pitkäkin, kunhan muistaa seuraavat ohjeet.

Ole itsevarma

Lyhyys ei määrittele ketään ihmisenä. Se miten mies kantaa itsensä ja miten hän suhtautuu itseensä kiinnittää naisten huomion. Jos kävelet ympäriinsä kuin häpeilisit pituuttasi, kukaan nainen ei kiinnostu sinusta. Itsevarmuuden puute ei kiihota ketään. Ole siis ylpeä itsestäsi.

Ole hauska

Monet naiset valitsisivat missä olosuhteissa tahansa hauskan miehen vakavan sijaan. Hauskat miehet ovat viehättäviä, koska heidän lähellään on niin hyvä olla. Mikäli et ole luonnostasi hauska, käy koomikkokurssilla tai yritä löytää koomikko sisältäsi, sillä naiset todella arvostavat tätä piirrettä miehessä.

Ole sosiaalinen

Ihmiset haluavat olla niiden ihmisten kanssa, jotka viehättävät muitakin. Älä siis jää nurkkaan nyhjöttämään juhlissa vaan haali porukka kasaan. Kohta kaikki haluavat tietää, kuka on tuo ihminen, joka saa kaikki viihtymään.

Uskalla olla ystävä

Monet miehet karsastavat ajatusta, että he olisivat pelkkiä ystäviä naisen kanssa, sillä he pelkäävät jäävänsä ystävä-asteelle loppuelämäksi. Kannattaa kuitenkin antaa ystävyydelle mahdollisuus, sillä joskus aika tekee tehtävänsä. Kun vietätte hauskaa aikaa yhdessä, hän ei enää muista pituuttasi ja haluaa kenties viedä suhteenne seuraavalle tasolle.

Etsi lyhyt nainen

Etsi nainen, joka on sinua lyhyempi. Mene nettideittisivustolle, jossa ihmiset ilmoittavat pituutensa, tai tsekkaile muuten vain itseäsi pienempiä. Epävarmuutesi vähenee, mikäli toisellakin on ongelmia hyväksyä oma pituutensa. On hyvä pitää mielessä, että kaikilla meillä on omat epävarmuutemme.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja