Viiden lapsen äiti jakoi rohkean kuvan vartalostaan: "Tältä näyttää 30 kiloa ylipainoa”

0:39

Viisi lasta synnyttänyt Tiffany Burke toivoo naisten antavansa armoa kehoilleen, joiden tärkein tehtävä ei ole miellyttää muita. 

Mitkä ovat onnellisuuden tekijät? Miksi toiset ovat toisia onnellisempia? Katso hygge-kirjailijan haastattelu yllä olevalta videolta.

Sosiaalinen media tuntuu olevan ”sankaritarinoita”, joissa tuore äiti on pudottanut pikaisesti raskauskilot, joiden alta paljastuneita tiukkoja vatsalihaksia sitten esittelee seuraajilleen. Tiffanyn paino ei raskauden jälkeen pudonnut, mutta ei hän siihen pyrkinytkään.

– Tätä ei ole helppoa jakaa: tältä näyttää 30 kiloa ylipainoa. Tältä näyttää täysimetyksen aikana kertynyt paino. Tältä näyttää meikitön työssäkäyvä äiti, jolla ei ole aikaa pitää itsestään huolta, Tiffany kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

– Tältä näyttää myös onnellisuuteni. Kehoni ulkomuoto ei määrittele onnellisuuttani tai menestystäni.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Tiffany kertoo kirjoituksessaan, että hänen painonsa oli ”terveen” mitoissa ennen viidettä raskautta. Kiireisessä lapsiperheen arjessa on kuitenkin vaikeaa löytää aikaa urheilulle. Tiffany haluaa viettää vapaa-aikansa käsipainojen sijasta lastensa kanssa, vielä kun he ovat pieniä. Lisäksi hän pelkää, että raskas urheilu vaikeuttaisi maidon nousemista rintoihin.

– Kehoni voi odottaa hetkisen, ja olen ylpeä voidessani tehdä sen päätöksen.

Kritiikin tilalle tervettä itserakkautta

Tiffany muistuttaa naisia kehoon kohdistetun kritiikin runsaasta määrästä. Kritiikin sijasta peiliin pitäisi katsoa arvostaen ja tervettä itserakkautta etsien. Rohkea äiti muistuttaa, että ajatuksilla on suuri voima.

– Meidän on tärkeää rakastaa, ei vihata, kehojamme. Niin moni muu asia on tärkeämpää. Ole terve, ole vahva, tee ne muutokset, jotka pystyt, ole itsesi, ole peloton, Tiffany kirjoittaa.

– Minua ei haittaa, jos joku ajattelee, etten ole kaunis. En ole tässä maailmassa heidän silmiään miellyttämässä.

Lähde: Instagram 

***

11:12

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja