Veikkausliigan topit ja flopit: Hongalla pukkaa kriisiä

CANAL+:n futisselostaja Mikko Innanen listaa joka kierroksen jälkeen jalkapallon Veikkausliigan topit ja flopit.

1. JJK
Tulihan se voitto viimein. Mikot Innanen ja Manninen löivät alkutahdit, ja Honka putosi kyydistä loistokuntoisella Tapiolan nurmella. Toisen puoliajan rankkarimaali oli lopullinen niitti.

2. FC Inter
Takuuvarmaa työtä sinimustilta. Alkukierroksien yllättäjä MYPA jäi Dragtsman suojattien jalkoihin. Paajanen & Sirbiladze osuivat jälleen. Kauden päätyttyä voi olla juhlan aika Turussa – kummalla joukkueella tahansa.

3. HJK
Oli aluksi vaikeuksissa Jaroa vastaan, mutta tasoitusmaalin jälkeen tekonurmella oli vain yksi joukkue. Sunnuntaina stadilaiset pelaavat Kymenlaaksossa ja hakevat revanssia Liigacupin tappiosta. Sitä ennen torstaina jälleen HJK–Jaro, nyt Suomen Cupissa.

1. FC Honka
Kovin tutulta kuulostaa taas: hallitsi alkua JJK:ta vastaan, mutta maalit ratkaisevat ja hyvän vireen pitää pysyä kasassa täydet 90 minuuttia. Ei pysynyt, ja jyväskyläläiset ansaitsivat voittonsa. Kriisiä pukkaa. Sunnuntaina saarilta alkaa olla pakko hakea voitto.

2. Haka
Leijuiko joukkue edellisen kierroksen voittoaan, vai mistä oli kyse? IFK Mariehamn pääsi varsin helpolla Tehtiksellä. Sami Ristilä saattaa herätellä ryhmänsä ”hiustenkuivaajakäsittelyllä”.

3. FF Jaro
Kahdesta vieraspelistä kaksi tappiota ja yksi tehty maali. Sunnuntaina kotiavaus, vastassa KuPS ja ryhtiliikkeen paikka.

Lue myös:

    Uusimmat