Veikkausliigan topit ja flopit: HJK rynni viikon ykköseksi

CANAL+:n futisselostaja Mikko Innanen listaa viikoittain jalkapallon Veikkausliigan topit ja flopit.

1. HJK
Esitti upeaa ja viihdyttävää futista kärkiottelussa JJK:ta vastaan. Teemu Pukkikin sai hanat auki ja itseluottamuksensa takaisin. Klubin väliaikainen suvantovaihe lienee muisto vain.

2. FC Honka
Vihdoin tasapainoinen esitys ilman puolustuspään virheitä. Valmentaja Lehkosuo ilmoitti joukkueensa haastavan tosissaan HJK:n. Katetta puheille saattaa hyvinkin löytyä jatkossa.

3. VPS
Neljän tappion jälkeen sunnuntainen voitto kotikentällä IFK Mariehamnista teki gutaa pohojalaasten itsetunnolle. Nyt vaan lisää kierroksia masiinaan ja lisää voittoja. Vaasalaiset futiksen ystävät haluavat nähdä taistelevan Vepsun Hietalahdessa jatkossakin.

1. JJK
Oli aikamoinen lapanen stadilaisten käsittelyssä. Viime viikolla kritisoin Hongan puolustusta; nyt samat sanat sopivat keskisuomalaisten alakertaan. Puolustus vuosi kuin seula. Sunnuntaisella puolustuspelaamisella muutkin tekevät hakkelusta Martsin miehistöstä. Johtohahmo puolustukseen siirtomarkkinoilta ja äkkiä - nyt on kiire.

2. Jaro
Näyttävä peli ei riitä, kun pisteitä ei tule plakkariin. Materiaali ei anna hirvittävästi vaihtoehtoja Aleksei Seniorille. Olisiko aika soittaa ”Losa” hätiin? Viime vuonna homma toimi hienosti.

3. RoPS
Onko tämä nyt se todellinen rovaniemeläisten taso? Toivottavasti olen väärässä. John Allenin asema ei ole kadehdittava. Uutta matoa koukkuun vaan.

Lue myös:

    Uusimmat