Mainos

Väyrynen kritisoi keskustajohtoa: "Pallo täysin hukassa"

Pitkän linjan keskustapoliitikko Paavo Väyrynen suomii kovin sanoin puolueensa tilaa. Tuoreessa blogikirjoituksessaan Väyrynen ihmettelee, miksi keskusta ei yritä palauttaa jäsentensä luottamusta, vaikka puolueen kannatus on laskenut jatkuvasti.

Väyrynen vastaa myös keskustan varapuheenjohtajan Timo Kauniston eilen esittämään arvosteluun. Kaunisto syytti Väyrysen turvautuneen jälkiviisasteluun ja populismiin, kun tämä ilmoitti perjantaina olevansa valmis keskustan ja perussuomalaisten yhteisehdokkaaksi.

Väyrynen puolestaan leimaa Kauniston väitteet "älyttömiksi". Hän sanoo myös pahoittaneensa mielensä siitä, miten surkeaksi keskustan tila on mennyt.

Keskustan kunniapuheenjohtajan mukana puoluejohdolla on nyt kokonaan pallo hukassa. Väyrynen kummastelee etenkin sitä, että keskustajohto on yrittänyt niin innokkaasti houkutella presidenttivaalipeliin muita ehdokkaita hänen lisäkseen.

Väyrysen mukaan hän ei ole saanut omiltaan samanlaista tukea ja arvostusta kuin SDP:n Paavo Lipponen ja kokoomuksen Sauli Niinistö, kun nämä ilmoittivat halukkuudestaan puolueidensa presidenttivaaliehdokkaiksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.