Vappu Pimiä juontaa AVAn uutta Erilaiset äidit -ohjelmaa

AVAn Erilaiset äidit -sarjan tähtijuontaja Vappu Pimiä aikoo tehdä ahkerasti töitä siihen saakka, kun hän aloittaa äitiysloman. Juontaja uskoo töiden pitävän hänet virkeänä raskauden loppumetreille saakka. Erilaiset äidit ti klo 21.30 alkaen 9.10.

Tänä syksynä Vappu Pimiä tutustuttaa katsojat kymmeneen perheeseen, joihin syntyy vauva. Erilaiset äitit -sarja kertoo tarinoita hyvin erilaisista perheistä. Hevi-, ura- ja luomuperheillä on erilaiset suunnitelmat ja ajatukset, mutta heitä yhdistää elämän ehkä suurin käännekohta: uuden elämän syntymä.

Ohjelmaa juontava Vappu kykenee eläytymään sarjan päähenkilöiden tarinoihin poikkeuksellisen hyvin, koska hän jakaa itse sarjan päähenkilöiden elämäntilanteen. Vappu vie katsojat viihdyttävälle matkalle kymmenen pienen ihmisen ensimmäiseen elinpäivään ja koskettaviin tarinoihin sen ympärillä.

Raskaus ei hidasta Vappu Pimiän työtahtia – äitiysloma saa odottaa!

Esikoislastaan odottava Vappu, 34, uskoo, että työnteko raskauden loppumetreille saakka tekee hänelle hyvää, jos raskaus sujuu ongelmitta. Pimiän on määrä synnyttää esikoisensa syyskuun lopussa. Jo nyt juontaja alkaa olla malttamaton.

– Odottavan aika on pitkä! Minä luulen, että se menee nopeammin, kun tekee töitä. Täytyy tietysti toivoa, ettei tule mitään isoja terveydellisiä ongelmia. Sitten mennään tietenkin niiden mukaan. Tähän asti olen pystynyt kuitenkin tosi hyvin liikkumaan ja tekemään kaikkea. Ennemminkin se pitää minut virkeänä. Jos jään makaamaan sohvan pohjalle, niin kyllä selkä kipeytyy aika äkkiä, Pimiä toteaa.

Äitiys saa aikaan suuria tunteita

Pimiän juontopesti Erilaiset äidit -sarjassa koskettaa tulevaa äitiä läheltä. Juontaja uskoo, että sarja tulee saamaan katsojissa aikaan tunneryöppyjä.

– Luulen kyllä, että tämä tuo paljon keskustelunaiheita ja herättää ajatuksia ihmisissä niin puolesta kuin vastaan, mikä on aina hyvä, Pimiä miettii.

Äitiys on aihepiiri, josta käydään netissä paljon keskustelua. Pimiä itse tulevana äitinä kehottaa suhtautumaan varauksella netissä käytäviin keskusteluihin.

– Nettikeskusteluihinhan ei pidä mennä, kun siellä on ne kotikätilöt, kotipsykologit ja kaikki mahdolliset. Teet sitten niin tai näin, niin ainahan sitä tekee jonkun mielestä asiat väärinpäin, Pimiä toteaa.

Kesällä Pimiä haaveilee pääsevänsä työnteon lomassa lyhyelle matkalle. Kiireinen tuleva äiti saattaa kuitenkin joutua odottamaan äitiyslomaan.

– Haaveilen jostain pienestä matkasta, Pimiä hymyilee.

Erilaiset äidit ti klo 21.30 alkaen 9.10.

Kuvat: Zach Stovall

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja