Mainos

Vanha irstailija tekeytyi nuorukaiseksi ja riisti seksuaalisesti lasta

Itseään huomattavasti nuoremmaksi tekeytynyt ja lapseen kohdistuneisiin seksuaalirikoksiin syyllistynyt 63-vuotias Erkki Juhani Nieminen on tuomittu vankilaan.

Kouvolan hovioikeus piti tänään voimassa Niemiselle aiemmin käräjäoikeudessa langetetun kahden vuoden ja kymmenen kuukauden vankilatuomion. Pohjoiskarjalalainen Nieminen joutuu maksamaan 6 500 euron kärsimyskorvaukset uhrille, joka oli tekoaikaan 14-vuotias.

Salaiseksi määrättyä juttua koskevista julkisista selosteista käy ilmi, että Nieminen ja lapsi tapasivat internetin keskustelupalstalla, jossa mies esiintyi 18-vuotiaana. Asianosaiset sopivat tapaavansa Kotkassa, jonne Nieminen matkusti kolmesti.

Tapaamisen jälkeen he siirtyivät suojaisaan paikkaan, jossa Nieminen oli kullakin tapaamiskerralla sukupuoliyhteydessä lapseen. Tapaamisten yhteydessä Nieminen myös valokuvasi alastonta uhria ja pakotti häntä jatkamaan sukupuoliyhteyttä uhkaamalla laittaa ottamansa kuvat internetiin.

Sekä käräjä- että hovioikeus katsoivat, että Nieminen syyllistyi törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, pakottamiseen sukupuoliyhteyteen ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapitoon. Teot tapahtuivat toissa vuoden kesällä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.