Valehtelevat viettelijät -tähti hehkuttaa – kaksi vuotta selvänä

Näyttelijä Lucy Hale jätti alkoholin kaksi vuotta sitten. 

Valehtelevat viettelijät -sarjasta tuttu näyttelijä Lucy Hale julkaisi Instagram-tilillään tunteikkaan viestin seuraajilleen. Hale kertoo lopettaneensa alkoholin käytön kaksi vuotta sitten. 

– Tämä on edelleen mahtavin lahja, jonka olen itselle antanut, hän aloittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän kertoo pystyvänsä kohtaamaan ihmiset nykyään itsenään. Hale on on kiitollinen lämmöstä ja hyväksymisestä, jota on saannut osakseen ja kiittää päivityksessään kaikkia. 

– Vuorovaikutus, keskustelut ja herkät hetket ihmisiltä – ​​joita tunnen, ihmisiltä, ​​joita tunsin, ​​joita olen satuttanut, ​​​​jotka ovat satuttaneet minua, tuntemattomilta ja jopa ihmisiltä internetissä – ovat antaneet elämälleni niin paljon väriä ja merkitystä, hän sanailee. 

Hale on puhunut aikaisemmin avoimesti kamppaileensa alkoholiriippuvuuden kanssa. Hän kertoo aloittaneensa juomaan 14-vuotiaana. 

– Jos sinulla on samanlaisia ongelmia, tiedä, ettet ole yksin, eikä sinun tarvitse kulkea tätä polkua yksin. Ei ole oikeaa tai väärä tapaa toipua ja se on jokaiselle meille erittäin henkilökohtaista ja uniikkia. Neuvon, että kannattaa olla avoin, utelias ja löytää ihmiset, jotka näkevät ja tukevat sinua, Hale kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat