Vaimo paljastaa: yksi asia voi saada uransa lopettaneen Tyson Furyn palaamaan vielä nyrkkeilykehään – "Tiedän sydämessäni"

WBC-liiton raskaansarjan titteliottelussa maanmiehensä Dillian Whyten voittanut Tyson Fury kertoi heti ottelun jälkeen lopettavansa ammattilaisuransa. Paris-vaimon mukaan on vain yksi asia, joka saisi Furyn palaamaan vielä kehään.

Fury ja Whyte iskivät lauantaina yhteen Lontoon Wembleyllä 94  000 katsojan edessä. Fury tyrmäsi Whyten kuudennessa erässä ja säilytti näin paitsi tittelinsä myös tappiottoman saldonsa.

Furyn, 33, vuonna 2008 alkaneen ammattilaisuran ainoa kauneusvirhe on yhdysvaltalaista Deontay Wilderiä vastaan käyty ensimmäinen ottelu, joka päättyi ratkaisemattomaan joulukuussa 2018. Kaikista 32 muusta ottelustaan Fury on poistunut voittajana tyrmättyään vastustajansa kaikkiaan 23 kertaa.

– Olen nyt saavuttanut kaiken, mitä koskaan halusin saavuttaa. Olen Rocky Marcianon lisäksi historian ainoa raskassarjalainen, joka lopettaa voittamattomana. Pelasin tämän pelin läpi voittamattomana, Fury sanoi lauantain Whyte-ottelun jälkeen BBC:n mukaan.

Paris Furyn mukaan hänen miehensä eläköitymispäätös ei kuitenkaan ole vielä lopullinen. Furyn vaimo kertoi BT Sportsille, että mahdollisuus eläköityä paitsi tappiottomana myös kiistattomana mestarina houkuttaa suuresti Furya.

Tämä edellyttäisi britti Anthony Joshuan tai ukrainalaisen Oleksandr Usuykin kohtaamista ja voittamista.

Usyk voitti Joshualta IBF-, IBO-, WBA- ja WBO-liittojen mestaruusvyöt syyskuussa. Kaksikon oli määrä iskeä yhteen uusintaottelussa toukokuussa, mutta ottelua siirrettiin Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Mahdollinen uusi ajankohta ottelulle on heinäkuussa.

– Tiedän sydämessäni, että Tysonin mielestä ainoa syy palata olisi taistella näistä mestaruuksista. Se olisi ainoa syy, koska hänellä ei ole enää mitään muuta saavutetavaa, Paris Fury sanoi BT Sportsille Expressenin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat