Uutuuskirja: Paljon sairastelleen Antti Tuiskun selästä löytyi kasvain: "Se uutinen pysäytti kaikki hetkeksi"

Antti Tuisku valmistautuu kesän kiertueeseensa 1:46

Antti Tuisku paljastaa Antti Tapani -elämäkerrassaan, että hänen selästään löytyi hyvälaatuinen kasvain. 

MTV haastatteli Antti Tuiskua Emma-gaalan punaisella matolla helmikuussa. Katso video yllä!

Laulaja Antti Tuisku puhuu toimittajien Anton Vanha-Majamaan ja Antti Aron kirjoittamassa Antti Tapani -elämäkerrassa (WSOY) Mun on pakko twerkkaa -kiertueen aikana häntä riivanneesta sairastelukierteestä. Tuisku oli menettänyt äänensä vähän väliä.

Tuisku suuntasi ystävänsä kanssa mökilleen rentoutumaan. Poppari kertoo kirjassaan, että hänestä tuntui, kuin olisi menossa fyysisesti parempaa kohti. Kaikki kuitenkin muuttui, kun hän heräsi eräänä aamuna.

– Niskassa välähti kipu, eikä pää yhtäkkiä kääntynyt mihinkään. Antti sai kammettua itsensä pystyyn ja raahauduttua vessaan, jossa hän tuupertui lattialle. Pää ei liikkunut ja ensimmäinen ajatus oli, että hän on halvaantunut, kirjassa kuvaillaan.

Tuisku ajoi ystävänsä kanssa 60 kilometrin päähän Lapin keskussairaalaan, jossa hän sai lihasrelaksanttia, kipulääkettä ja muita särkylääkettä. Hän julkaisi tuolloin videon sairaalasta Instagram-seuraajilleen, jossa kertoi niskan menneen lukkoon.

– En mie voinut kertoa totuutta. Lehdet olisi alkaneet repiä otsikoita ja spekuloida, että joudunko perumaan keikkoja, hän kertoo kirjassa.

Helsinkiin saavuttuaan hän pääsi magneettikuvauksiin. Lääkärin mukaan niskassa näkyi jotain, joten he halusivat vielä laittaa varjoainetta. 

Kirjassa kerrotaan Tuiskun hermoilleen kotona ja odottaneen koko päivän – turhaan. Lopulta lääkäri soitti illalla.

Laulajan selän oikealta puolelta lapaluun ja selkärangan välistä oli tosiaan löytynyt jotakin: kasvain.

Lääkäri kertoi Tuiskulle, että kasvain on 99 prosentin todennäköisyydellä hyvänlaatuinen. Hänen ehdotuksestaan Tuisku otti kiertueelleen mukaan hierojan, joka voisi hieroa lihaksia auki kasvaimen ympäriltä.

Viikkoa myöhemmin keikkaan valmistautuva Tuisku sai tiedon, että niskalukolla ei ollut yhteyttä löydökseen. Kasvain kuvattaisiin uudestaan vuoden päästä, jolloin nähdään, onko se lähtenyt kasvamaan. 

– Se uutinen pysäytti kaikki hetkeksi, mutta onneksi pystyin heti kertomaan, ettei mulla ole mitään hätää, hän kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat