Uusia nimityksiä MTV MEDIAssa

MTV MEDIAssa tulee voimaan uusia nimityksiä heinäkuun alussa. MTV MEDIAn kaupalliseksi johtajaksi on nimitetty Stinde Mäkinen. Myyntijohtaja Mikko Laakson vastuualue kasvaa ja hän vastaa kaikkien MTV MEDIAn televisiokanavien ja verkkopalveluiden mediamyynnistä. MTV3 Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila on nimitetty toimitusjohtaja Heikki Rotkon varahenkilöksi. Lisäksi kaupallinen johtaja Stinde Mäkinen ja markkinointijohtaja Anu Perrotta on kutsuttu MTV MEDIAn johtoryhmän jäseniksi.

Stinde Mäkinen on työskennellyt vuodesta 2004 lähtien useissa eri tehtävissä MTV MEDIAn mediamyynnissä, viimeksi Sub-kanavan myyntijohtajana. Tehtävässään Stinde Mäkinen raportoi toimitusjohtaja Heikki Rotkolle.

Myyntijohtaja Mikko Laakson vastuualue laajenee käsittämään kaikkien MTV MEDIAn televisiokanavien (MTV3-, Sub- ja AVA-kanavat sekä MTV3 Kanavapaketti ja CANAL+ -maksukanavat) ja verkkopalveluiden mediamyynnin. Mikko Laakso on tullut MTV MEDIAn palvelukseen vuonna 1996 ja toiminut sen jälkeen useissa mediamyynnin esimies- ja johtotehtävissä, viimeksi MTV3-kanavan myyntijohtajana. Tehtävässään Mikko Laakso raportoi Stinde Mäkiselle.

Rotko: Uusi myynnin johtamismalli takaa parhaat ratkaisut asiakkaillemme

- Mediamyynnin uudelleenorganisoinnin tavoitteena on sen varmistaminen, että jokainen asiakkaamme saa tulevaisuudessakin kaikissa tilanteissa toimivimman sähköisen mediaratkaisun. Televisiokanavien määrän lisääntyminen ja jatkuvasti monipuolistuvat sähköiset mediaratkaisut edellyttävät myynnin ja sen tukitoimintojen kehittämistä sekä saumatonta sisäistä yhteistyötä. MTV MEDIAn sähköisen median paletti tavoittaa 4,5 miljoonaa suomalaista joka viikko, MTV MEDIAn toimitusjohtajana 1.7. aloittava Heikki Rotko sanoo.

- Mäkisen ja Laakson sähköisen median tuntemus sekä pitkä kokemus sähköisen median myynnistä ja myynnin johtamisesta takaavat MTV MEDIAlle erinomaisen kilpailuaseman mediamarkkinan kilpailun edelleen kiristyessä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja