Uudet kauneustrendit tulevat: Innostu sähäkästä sähköstä

Suomen Kauneustoimittajien yhdistys kokosi yhteen tuoreimmat kauneustrendit.

Kauneustoimittajien yhdistyksen listaamiin tuleviin kauneustrendeihin kuuluu sähäkkä sähkö, joka kehottaa jokaista kokeilemaan joskus hieman räväkämpääkin tyyliä. Erilaiset kokeilut ovat tärkeä osa Sähkö-teemaa.

Syksyn pimeinä päivinä on mukava etsiä piristystä arkeen vaikkapa meikkiosaston väriuutuuksista. Tänä syksynä on lupa tehdä mitä erikoisempia kokeiluja.

Meikki

Sähkö-teemassa näkyy voimakkaasti tyylitelty 80-luku. Tarkoitus on yhdistää rohkeasti sekä kiiltäviä että mattoja pintoja. Teeman mukaiseen meikkiin kuuluvat myös maalimaiset pinnat luomilla, huulissa ja kynsissä. Punainen väri on myös voimakkaasti mukana teemassa. Etenkin unikon-, ferrarin- ja fuksianpunaisia huulia on syytä testata juuri nyt. Sähköinen teema antaa tilaa myös hassuttelulle – tästä esimerkkinä vaikkapa ruudulliset huulet taikka erivärisiksi lakatut yksittäiset kynnet.

Hiukset

Tänä syksynä on viimeistään oikea hetki kokeilla hiusten liukuvärjäystä. Erikoinen väri helpottaa myös hoitoa, sillä hiuksia ei tarvitse värjätä yhtä usein kuin tasavärisenä. Myös hiuksissa on mukava kokeilla näyttäviä yksityiskohtia. Sähkö-teeman mukaista ovat niin huulissa kuin hiuksissakin erilaiset punaiset sävyt. Myös erilaiset erikoiset letit ja ponnarit kuuluvat syksyn teemaan.

Ihonhoito

Sähkö-teema on kokeileva ja sen puitteissa kokeillaan erilaisia kotihoitolaitteita ihonhoidossa. Myös yksilöllisten itsesekoitettavien hoitoaineiden kokeilu piristää tänä syksynä iltoja.

Tuoksut

Räväkän teeman mukaan tuoksun valitseminen on helpompaa kuin mitä uskoisi. Tärkeää on nimittäin se, että tuoksu on pienessä pullossa. Pieniin pulloihin panostamalla voikin kokeilla useammin uusia tuoksuja ja piristää kauneusrutiinejaan.

Värit

Sähkö-teeman mukaiset värit ovat hyvin hallitsevia. Unikonpunainen näkyy vahvasti teeman ilmeessä. Myös vahva koboltti tekee paluuta punaisen rinnalla. Lisäksi suklaa ja keskiyönsininen ovat värejä, jotka näkyvät sähköisessä ilmeessä.

MTV3/Helmi

Lähde: Kauneustoimittajien yhdistys

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja