Mainos

Uskottomien tähtien legendaariset selitykset: Tästä syystä petin kumppaniani!

Julkisuuden henkilöt ovat aina joutuneet piinapenkkiin jäätyään kiinni pettämisestä – ihmiset haluavat tietää, mikä siihen tähdet ajoi. The Frisky listasi julkimoiden unohtumattomimmat (tekaistut) syyt uskottomuudellensa.

Tovi sitten laulaja-näyttelijä paljasti Shape-lehdessä, miksi hän ajautui pettämään entistä aviomiestään Dean Sheremetiä.

– Avioliittomme oli hyvä, mutta pohjimmiltaan se ei tyydyttänyt meistä kumpaakaan, Rimes kertoi ja vetosi siihen, että he menivät miehensä kanssa liian nuorina naimisiin.

Myös muut julkisuudenhenkilöt ovat antaneet aikoinaan lausuntonsa – lue, mitä syitä julkimot antoivat uskottomuudelleen!

Traumaattinen lapsuus

Miksi Jesse James petti Sandra Bullockia? Mies vetosi traumaattiseen lapsuuteensa.

– Kasvoin häpeän ja pelon keskellä, peläten tulevani hylätyksi jo hyvin, hyvin nuorena. Järkeiltyäni tajusin pettämisen johtuvan siitä, mies selitti.

– Ajattelin voivani tehdä mitä vain, koska joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin hän (Bullock) saisi selville, millainen todellisuudessa olen ja hän jättäisi minut kuitenkin.

Kosto

Kun näyttelijä Meg Ryan alkoi harrastaa uutta harrastustaan vaakamamboa Todistettavasti elossa -elokuvan vastanäyttelijänsä Russell Crown kanssa, hänen avioliittonsa Dennis Quiadin kanssa räjähti käsiin. Jälkikäteen näyttelijätär perusteli uskottomuuttaan sillä, että Quaid oli harrastanut samankaltaista "harrastustoimintaa" jo ennen häntä.

– Dennis ei ollut minulle uskollinen ja se oli erittäin tuskallista. Russell Crow ei rikkonut avioliittoamme. Toki hän oli kuvioissa liittomme loppumetreillä, mutta syy avioerollemme hän ei ollut. Minä satutin vuorostani aviomiestäni tarinamme lopussa."

Mielenvika

Golfpalloja väriin reikiin lyönyt Tiger Woods on selittänyt lukuisten avioliiton aikaisten seksisuhteidensa johtuneen siitä, että hän yksinkertaisesti menetti järkensä.

– Olin ajautunut pois omien arvojeni luota, ajautunut pois Buddhismistani. Olin lopettanut meditoimisen – kaiken mitä äitini ja isäni olivat minulle opettaneet. Ja kuten olen sanonut, tunsin olevani kaikkeen oikeutettu, eikä minua niin kasvatettu, Woods perusteli.

Pettäminen avasi silmäni

Näyttelijä Tori Spellingillä on yksinkertainen syy, miksi hän petti aviomiestään Charlie Shaniania. Nainen rakastui sekunnissa ja tämä oli hänen mielestään merkki jostain suuremmista ongelmista hänen liitossaan.

– En tuntenut jälkikäteen lainkana syyllisyyttä ja ajattelin: olen aivan hullunrakastunut tähän mieheen, jonka vasta äsken tapasin. Tämä sai minut punnitsemaan avioliittoni uudelleen!

Olen mies

Tudors-näyttelijä Jonathan Rhys Meyers myöntää olevansa peluri ja pettäjä – ja vieläpä usein.

– Minulla on ollut vain yksi tyttöystävä, jota en ole pettänyt. Miehet vain ovat sellaisia! Ei ole väliä kuinka usein syöt pastaa, joku ilta haluat maistaa pihviä.

Etsin oman ikäistäni seuraa

Povipommi ja entinen Playboy-pupunen Kendra Wilkinson onnistui pettämään Playboy-moguli Hugh Hefneriä, jolla tosin itsellään oli entuudestaan kaksi muutakin tyttöystävää. Wilkinson perusteli vanhemman herrasmiehensä pettämistä näin:

– Minun täytyy saada seksiä aina aika ajoittain. Haluan tuntea olevani oman ikäiseni, aivan kuten terve ihminen.

– Sitä paitsi näin Hefneriä vain kerran päivässä kun hän käveli käytäviä pitkin työhuoneeseensa! Kaikki mitä sanoimme toisillemme oli "Rakastan sinua", "Niin minäkin sinua", "Toivottavasti sinulle tulee hyvä päivä", "Oliko sinulla hyvä päivä?", Wilkinson kertoi.

Se legendaarinen

Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton ja Valkoisen talon "harjoittelija" Monica Lewinsky. Miten Clinton perusteli (ensin toki kiellettyään) näin riskialttiin salasuhteen?

– Tein sen kaikkein hirveimmästä syystä – siksi, koska pystyin siihen.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.