Useasti eronnut Markku Aro: Naimisiin mennessä aina sama tunne

Syksyn sävel -kilpailussa MTV3-kanavalla keskiviikkona nähtävä Markku Aro vieraili aamulla Radio Novalla. Muusikko kommentoi muun muassa avioliittojaan ja erojaan.

Markku Aro vieraili Radio Novan Enbuske&Linnanahde Crew-ohjelmassa keskiviikkoaamuna. Keskiviikon Iltalehtiuutisoi Aron elävän jo neljännessä avioliitossa. Juontaja Tuomas Enbuske tarttui aiheeseen ja tiedusteli Arolta, onko eroaminen aina yhtä raskasta? Entä uskooko hän enää rakkauteen?

– En varmaan sen enempää usko rakkauteen kuin aiemminkaan. Naimisiin mentäessä tunne on aina sama. Uskoo, että yhdessä on hyvä olla ja siihen kaikki perustuu, Aro analysoi.

Erojaan muusikko ei lähde sen suuremmin erittelemään.

– Jossain vaiheessa saattaa olla, että sukset menee ristiin ja kemiat ei toimi. Silloin on parempi lähteä kuin jäädä. Muuten se on hukkaan heitettyä aikaa ja muillekin ikävää.

Lähetyksessä juontajat kiusoittelivat Aroa, että vaihtamallako se sitten paranee, onko näin?

– Ei se vaihtamalla parane, siitä ei ole kysymys, Aro naureskelee.

63-vuotias Aro on huomattavasti ikäistään nuoremman näköinen. Novalla hän paljasti nuorekkuutensa salaisuuden.

– Minulla on varmasti hyvät geenit. Elämäntavat ovat myös niin, että jonkinlaisessa kohtuudessa pysytään. Tarpeeksi urheilua ja vähän punaviiniä, elämän on oltava elettävää.

Syksyn sävel -voitosta kisaavat Markku Aron lisäksi miesartistit Stig, Freeman, Ressu Redford & Jussi Rainio, Markku Aro, Pate Mustajärvi, Kake Randelin ja Antti Railio. Naisartisteina kilpailussa puolestaan nähdään Muska Babitzin, Virve Rosti, Suvi Teräsniska ja Milana Misic. Ainoana bändin mukana kilpailussa on suosittu Neljänsuora.

Syksyn sävel nähdään kaksituntisena suorana lähetyksenä 30.10. kello 20.05 - 22.00 MTV3-kanavalla. Tuloslähetys nähdään kello 22.40 - 23.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat