Ura jatkuu! Robert Helenius palaa kehään – tässä on vastustaja

Näin isä kommentoi Robert Heleniuksen uran jatkoa 0:27
Näin Robert Heleniuksen isä kommentoi poikansa uran jatkoa Wilder-tappion jälkeen.

Tylyn tyrmäystappion lokakuussa kärsinyt Robert Helenius jatkaa nyrkkeilyuraansa. Helenius ottelee elokuussa Savonlinnan Olavinlinna Boxing Night -tapahtumassa.

Heleniuksen vastustaja Savonlinnassa on kuudesti ammattilaisurallaan otellut Mika Mielonen. 41-vuotias Mielonen on voittanut kaikki käymänsä ottelut tyrmäyksellä.

Helenius kommentoi paluuotteluaan tapahtuman tiedotteessa.

– Valmistaudun paluuotteluun hyvillä mielin. Olen treenannut koko ajan viime matsin jälkeen, tosin aikaisemmin oli aika pitkä voimakausi ja nyt aletaan keskittyä taas nyrkkeilemiseen. On tosi mukavaa päästä ottelemaan Suomessa, ja Olavinlinnassa riittää ihan erityisesti tunnelmaa, Helenius sanoo.

– Sekin on hauskaa, että pääsen ottelemaan suomalaista nyrkkeilijää vastaan. Mielonen on vähän sellainen slugger-henkinen kaveri, eli hän lyö painavasti ja kovaa. Mutta kyllä minä Olavinlinnaan lähden voittamaan. Mitä pidemmän aikavälin suunnitelmiin tulee, niin katsotaan nyt aluksi, miltä elokuun ottelu tuntuu ja jatketaan siitä.

Helenius otteli viimeksi lokakuusa New Yorkissa. Ahvenanmaalainen kärsi rajun tyrmäystappion Deontay Wilderille. Helenius on urallaan otellut 35 kertaa ja hävinnyt neljästi.


Lue myös:

    Uusimmat