Mainos

TVTV! pääkaupunkiseudulle heinäkuussa

MTV Oy ja HTV ovat tehneet jakelusopimuksen, jonka perusteella TVTV!:n näkyvyysalue laajenee pääkaupunkiseudulle. Kanavan jakelualue kattaa tämän jälkeen 1,7 miljoonaa suomalaista.

TVTV

HTV:n kaapeliverkossa on yhteensä noin 200 000 kotitaloutta. MTV Oy tuottaa TVTV!-konseptiin sisältyvä pääkaupunkiseudun alueikkunan.

MTV Oy ja Helsinki Televisio Oy (HTV) ovat allekirjoittaneet jakelusopimuksen, jonka perusteella MTV Oy:n helmikuun alussa käynnistämän TVTV!-kaapelikanavan näkyvyysalue laajenee pääkaupunkiseudulle 14.7.2000 alkaen, minkä jälkeen kanavan näkee 1,7 miljoonaa suomalaista. HTV:n kaapeliverkossa on yhteensä noin 200 000 kotitaloutta.

Nyt allekirjoitetun jakelusopimuksen jälkeen TVTV! näkyy Maarianhaminan ja Soneran kaapeliverkkoja lukuunottamatta kaikissa muissa kaapeliverkoissa Suomessa. TVTV!:n jakelusopimukset kattavat noin 85 % Suomen noin 900 000 kaapelitaloudesta.

TVTV! on täysimittainen televisiokanava, jonka rahoittaa toimintansa mainostuloilla. Alma Media -konsernille kanava toimii myös testiympäristönä monikanavaympäristöön ja digitaaliseen televisioaikaan siirryttäessä. Jo nyt osa ohjelmistosta on perinteisen television ja Internet-palveluiden yhdistelmiä.

Kanava on maksuton sekä katsojille että sitä jakeleville kaapeliyhtiöille. TVTV!-kaapelikanavan ympärivuorokautinen ohjelmisto koostuu sarjoista, musiikista ja TVWEB:istä. Valtakunnallisen ohjelman lisäksi kanavaan on mahdollisuus avata alueellisia ikkunoita paikallista uutis- ja ohjelmatarjontaa silmälläpitäen. Osana sopimusta HTV:n kanssa TVTV!-konseptiin sisältyvät oikeudet pääkaupunkiseudun alueikkunan tuottamiseen siirtyvät MTV Oy:lle.

Pääkaupunkiseudun saaminen mukaan kanavan jakelualueeksi oli TVTV!-kaapelikanavan mediamarkkinoinnin kannalta erittäin keskeinen asia. Nyt kanava tavoittaa jo noin 1,7 miljoonaa suomalaista ja se tarjoaa uuden lähes valtakunnallisen vaihtoehdon mainonnan suuntaamiseksi ensisijaiseksi kohderyhmäksi valituille 20-45 -vuotiaille. Kanavan on arvioitu tuottavan voittoa kolmantena toimintavuotenaan.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.