Tuttu tähti nousi ratkaisevalla hetkellä Kärppien pelastajaksi – löysi ilon hetkellä huomautettavaa: "Aika pahoja paikkoja"

Kärpät tekee 1-0 maalin 1:30
Teemu Turunen nousi tällä maalilla Kärppien sankariksi.

Kärppien tähtihyökkääjä Teemu Turunen nousi joukkueensa sankariksi, kun hän ratkaisi Kärpille välieräsarjan ensimmäisen voiton Pelicansista sarjan neljännessä kamppailussa.

Kärpät lähti perjantai-illan peliin selkä seinää vasten, sillä Pelicans oli vienyt nimiinsä joukkueiden kolme ensimmäistä kohtaamista.

Tasaisesti edenneen ottelun ainoa maali nähtiin vasta muutama minuutti ennen päätössummeria, kun Teemu Turunen ohjasi Julius Junttilan hienon syötön rysään.

Kärpät voitti ottelun Turusen maalilla ja venytti ottelusarjan viidenteen peliin, joka pelataan lauantaina Lahdessa.

Turusen mukaan perjantain kamppailu noudatti aiemmista otteluista tuttua kaavaa.

– Tiukka peli niin kuin tähänkin asti olleet kaikki. Paremmin voidaan kyllä pelata, mutta ”Karhu” (Tomi Karhunen) oli hiton hyvä maalissa. Puolustetaan paremmin vielä, niin eiköhän hyvä tule huomennakin, Turunen summaa.

Vaikka peli päättyikin niukasti vain 1-0, oli Pelicansilla lukuisia paikkoja ohittaa huippuottelun pelannut Karhunen. Turunen löysikin joukkueen otteista heti parannettavaa lauantaille.

– Aika pahoja paikkoja annettiin. (Ryan) Lasch oli pari kertaa yksin läpi. Siihen voidaan kiinnittää huomiota vähän enemmän. Ja tehokkuutta vähän lisää.

Kärpät tekee 1-0 maalin 1:30

Lue myös:

    Uusimmat