Parikymppinen norjalaisnainen: Poliisi kaappasi ja raiskasi minut suositussa lomakohteessa

Norjalaisnaisen lomamatkasta tuli painajainen Turkin Alanyassa, kun siviilipukuinen poliisi pysäytti hänet ja hänen kanssaan liikkuneen miehen, pakotti naisen matkaansa ja raiskasi hänet. Tapauksesta kertoo norjalaissanomalehti Verdens Gang.

24-vuotias nainen oli palaamassa varhain maanantaiaamuna hotelliinsa ystävänsä kanssa skootterilla, kun siviiliasuinen poliisi pysäytti heidät. 

Poliisi oli näyttänyt virkamerkkiään ja selittänyt, ettei nainen saanut istua skootterin kyydissä. Poliisi oli vaatinut naista siirtymään hänen autoonsa ja luvannut viedä naisen turvallisesti hotellille.

Nainen sanoo epäröineensä, mutta koska poliisin kyydissä oli ollut myös lapsi, oli se herättänyt hänessä luottamusta.

Naisen mukaan mies puhui vain hyvin vähän englantia. Jossain vaiheessa matkaa mies oli jättänyt lapsen pois kyydistä ja alkanut juoda. 

– Silloin tajusin, että jotain on pahasti pielessä, nainen sanoo.

– Hän yritti pakottaa minut polttamaan hasista. Ehkä hän ajatteli, että jos olisin tarpeeksi päihtynyt, olisin suostunut seksiin hänen kanssaan.

Sitten mies ajoi auton syrjäiselle metsätielle ja raiskasi naisen aseella uhaten.

Raiskattuaan naisen, mies jatkoi ajelua vielä puolisen tuntia ja hylkäsi naisen moottoritielle.

Nainen sanoo, ettei tiennyt ollenkaan, missä hän on, mutta sai soitettua ystävilleen, jotka ryhtyivät auttamaan.

– Olin varma, että en palaa enää koskaan kotiin, nainen sanoi lehden haastattelussa.

Alanyan käräjäoikeudesta vahvistetaan VG:lle, että heillä on käsiteltävänään raiskaustapaus, josta epäillään turkkilaista poliisia. Lehden mukaan poliisi on hyllytetty virastaan ainakin viikoksi.

Lue myös:

    Uusimmat