Turistikuolemissa outoja piirteitä Dominikaanisessa tasavallassa: Minibaari kytkeytyy moneen tapaukseen

0:18

Dominikaanisessa Tasavallassa on tapahtunut useita epäilyttäviä turistikuolemia. Aiheesta uutisoi mm. Business Insider sivuillaan.

Viime kuussa paikallisessa hotellissa menehtyi kolme amerikkalaista turistia hengityksen lamaantumiseen. Huhtikuussa puolestaan kaksi amerikkalaista turistia menehtyi toisessa erillisissä hotelleissa. Viime kesänä kaksi amerikkalaista kuoli niin ikään hotelleihinsa.

Lisäksi kolme muuta amerikkalaista turistia väittää, että heidät myrkytettiin hotellissa Dominikaanisessa tasavallassa.

Kaikkien menehtyneiden kuolinsyystä ei ole tarkkaa tietoa, mutta julkisuudessa liikkuu nyt väitteitä, että useaan tapaukseen liittyisi hotellihuoneiden minibaarit ja niistä juodut drinkit.

Monessa tapauksessa viralliseksi kuolinsyyksi on kirjattu sydänpysähdys, mutta turistien omaiset ovat epäilevällä kannalla.

Yhden turisteista kerrotaan tulleen välittömästi kipeäksi hänen otettuaan drinkin minibaarista ja mm. hänen virtsansa muuttui veriseksi. Mies menehtyi pian tämän jälkeen.

Toinen amerikkalaismies menehtyi niin ikään nopeasti hänen sairastuttuaan vakavasti hotellissa.

– Hän yritti puhua, mutta ei pystynyt. Hän ei pystynyt enää istumaan, kertoo vaimo Business Insiderille.

Myös muissa tapauksissa puhutaan vakavasta pahoinvoinnista, joka edelsi kuolemaa. Moni tapauksista sattui pian sen jälkeen, kun hotellihuoneen minibaarista oli juotu drinkki.

Yhdysvallat on listannut Dominikaanisen Tasavallan mm. rikollisuuden takia matkakohteeksi, jossa on syytä lomailla normaalia suurempaa varovaisuutta noudattaen. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja