Mainos

Tunturiin kadonneesta naisesta ei jälkeäkään

Peräpohjolan poliisi on ymmällään tunturiin kadonneen naisen kohtalosta. Viisi päivää sitten Ylläksen lähellä Kukastunturilla kadonneesta naisesta ei ole kuulunut mitään.

Poliisi on saanut vain vähän vinkkejä. Kukaan ei tunnu nähneen 65-vuotiaista naista, joka lähti mökistä Äkäslompolosta hiihtämään Ylläkselle viime torstaina. Viimeinen havainto hänestä on Kukastunturilla torstaina kello kahdelta iltapäivällä.

- Yllättävän vähän on tullut havaintoja. Viime torstai oli kuitenkin kaunis hiihtopäivä, ja samalla ladulla on ollut paljon hiihtäjiä, mutta kukaan ei tunnu nähneen häntä, kertoo tutkinnanjohtaja Veijo Anunti Peräpohjolan poliisilaitokselta.

65-vuotias nainen oli mökkilomalla Äkäslompolossa tuttujen kanssa.

- Hän lähti hiihtämään kevennettyä lenkkiä toisiin matkaseurueessa oleviin verrattuna. Hän ei ollut huippukuntoinen, vaikka viikon aikana hän oli joitain hiihtolenkkejä jo tehnytkin, Anunti kuvailee.

Kun häntä ei kuulunut hiihtolenkiltä takaisin, soittivat tutut hänen kännykkäänsä.

- Aluksi puhelin hälytti, mutta siihen ei vastattu. Kun hänet ilmoitettiin kadonneeksi ja poliisi yritti soittaa puhelimeen, ei puhelin enää ollut päällä, kertoo Anunti.

Kiinni olevan puhelimen avulla ei telepaikannusta myöskään pystytä tekemään.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.