Tulkitse miehen sanoja – tätä hän oikeasti tarkoittaa!

Miehet ovat yleensä suorapuheisia ja kertovat, mitä oikeasti ajattelevat. Siitä huolimatta myös miesten sanoissa voi olla useimpia merkityksiä. Haluatko esimerkiksi tietää, mitä mies oikeasti tarkoittaa, kun kieltäytyy seksistä? Lue lista ja ota selvää!

On vaikeaa tietää, milloin miehestä kannattaa pitää kiinni ja milloin kannattaa juosta karkuun. Lue vinkit miten tulkita miesten sanoja ja tiedät mitä kaksoismerkityksiä niiden takana piilee.

Hän sanoo: "En halua harrastaa seksiä."

Jokaisella miehellä on päiviä, jolloin seksi ei yksinkertaisesti huvita. Totuus kuitenkin on, että suurin osa miehistä haluaa seksiä koko ajan. Jos teillä on pitkä kuiva kausi sen takia, että miestä ei huvita, voit olla varma, että ongelmanne tulevat kasvamaan ajan myötä entistä suuremmiksi. Puhu asiasta miehesi kanssa mahdollisimman pikaisesti.

Hän sanoo: "Haluan ottaa lopputilin."

Miehesi saattaa olla tyytymätön nykyiseen työtilanteeseensa ja haluaa kokeilla jotakin muuta. Kuuntele, minkälaisia toiveita miehelläsi on ja mikä olisi hänen unelmiensa työpaikka. Jos haaveet ovat realistisia, tue kultasi päätöstä ja rohkaise häntä tarttumaan unelmaansa. Tilanne on toinen, jos asutte yhdessä ja hän ilmoittaa yhtäkkiä ottavansa loparit kahden viikon päästä, eikä hänellä ole mitään suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Kyse ei ole silloin siitä, että hän on kyllästynyt töihinsä, vaan hän haluaa, että sinä pidät hänestä huolta.

Hän sanoo: "Minun täytyy kertoa sinulle jotakin."

Minun täytyy kertoa sinulle jotakin, meidän täytyy puhua… Nämä lauseet eivät ikinä pääty hyvin. Hän haluaa valmistella sinua ikäviä uutisia varten, joten pure hammasta ja varaudu pahimpaan. Luvassa ei ole ainakaan mitään hyvää.

Hän sanoo: "Meidän täytyy pitää taukoa."

Muista, että ette ole enää lukiossa. Parisuhteessa kuulu pitää taukoja silloin, kun siltä tuntuu. Et voi halutessasi päättää, että ette ole nyt yhdessä, mutta ensi viikolla taas olette. Tauon ehdottaminen on todella typerää ja kertoo miehen luonteesta paljon. Tee miehelle palvelus ja päätä suhde kokonaan.

Hän sanoo: "Edellinen tyttöystäväni oli hullu."

Sinun entinen poikaystäväsi sanoo luultavasti samaa sinusta uudelle tyttöystävälleen, mutta ole kuitenkin tarkkana. Jos mies kertoo sinulle usein tarinoita hulluista ex-tyttöystävistään, se tuskin on merkki siitä, että hän on seurustellut vain sekopäiden kanssa. Syy saattaa löytyä miehestä itsestään. Hän saattaa kaivata draamaa tai sekoittaa intohimon hulluuteen. Jos miehen seurustelusuhteet ovat kaatuneet aina samaan asian takia, sinun kannattaa miettiä tarkkaan. Haluatko, että hän puhuu seuraavalle tyttöystävälleen sinusta samaan sävyyn?

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja