TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg hämmästyi "laihasta" kympistään: "Sehän on perin ikävää"

Helena Ahti-Hallberg antaa neuvoja TTK-kisaviisikolle viimeisillä viikoilla 3:00
Katso videolta, mitä Helena Ahti-Hallberg neuvoo tanssijoita tekemään arjelleen TTK-kisan viimeisillä viikoilla.

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg ei tiennyt eri paksuisten numeroiden olemassa olosta ohjelmassa laisinkaan. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari Helena Ahti-Hallberg pitää jäljellä olevaa viisikkoa mielettömän tasokkaana. Kisassa ovat vielä mukana Pernilla Böckerman, Emma Kimiläinen, Matti Suur-Hamari, Yeboyah  ja Jarkko Niemi tanssipareineen. 

– Kaikki ovat tanssillisia, musikaalisia ja omilla vahvuuksillaan äärettömän taitavia, Ahti-Hallberg kertoi suoran lähetyksen jälkeen 5. marraskuuta. 

Ahti-Hallberg antoi voitosta kisaaville tanssijoille selkeän vinkin. 

– Nyt pitäisi panostaa siihen, missä tietää olevansa hyvä, koska jokaisella on myös heikkouksia. Vahvuuksien kautta mennään voittoon. 

Kaikki tuomarit antoivat edellisessä lähetyksessä kympit, ja ihmisten huomion kiinnitti Ahti-Hallbergin numero, joka oli "laihempi" kuin muiden tuomareiden Jukka Haapalaisen ja Jorma Uotisen. Tuomari itse oli asiasta hämmästynyt. 

– En tiennyt, että minulla on laiha kymppi. Sehän on perin ikävää, ettei se ole täysi, mutta se ei ollut 10 miinus, vaan kuitenkin kymppi. Se ei vähentänyt arvoa mihinkään, Ahti-Hallberg naureskeli. 

Katso videolta, mitä Helena Ahti-Hallberg neuvoo tanssijoita tekemään arjelleen TTK-kisan viimeisillä viikoilla. 

Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa klo 19.30 alkaen. Tanssikuplan uudet jaksot MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat