TTK:ssa kisaavan Emma Kimiläisen suuri suru: "Minulle todella läheinen ja rakas ihminen nukkui pois"

Emma & Matti – Flowers 4:16
Katso myös: Tältä näytti Emma Kimiläisen ja Matti Puron kolmannen suoran lähetyksen tanssi

Emma Kimiläinen kertoo somessa menettäneensä läheisensä. 

Parhaillaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva autourheilija Emma Kimiläinen kertoo Instagramissa kohdanneensa suuren surun. Hän kirjoittaa lauantaina 30. syyskuuta jakamassaan Instagram-tarinassa, että hänelle läheinen ihminen on menehtynyt.

Kimiläisen oli tarkoitus osallistua lauantaina Vantaalla sijaitsevassa Bavaria Airport -autoliikkeessä järjestettyyn tapahtumaan. Hän esittää Instagram-tarinapostauksessaan pahoittelut niille, jotka olivat saapuneet tapahtumaan tavatakseen hänet.

– Harmillisesti minulle todella läheinen ja rakas ihminen nukkui pois yön aikana ja tämä päivä on mennyt surutyötä tehden. Kiitos ymmärryksestä, hän kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

Instagram-tarinat ovat nähtävillä 24 tunnin ajan.

Seuraavaksi Instagramiin jakamallaan videolla Kimiläinen kuvailee tanssin olevan ihana henkireikä. 

– Onneksi Matti  ja meidän upea tango saivat vähän eloa näihin itkusilmiin. Tällaista se on, elämän kiertokulku. Huomenna tulee hieno tango kaikesta huolimatta, Kimiläinen sanoo lauantaina jakamassaan Instagram-tarinassa.

Kimiläisen TTK-tanssinopettajana toimii Matti Puro. Ohjelman 16. tuotantokauden neljäs suora lähetys tanssitaan MTV:llä yhdeksän tähtiparin voimin sunnuntaina 1. lokakuuta klo 19.30 alkaen.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat