Topit ja flopit: Hetemaj lyö läpi

Italian kentät ovat olleet suomalaisille vaikeita valloittaa, mutta nyt näyttäisi siihen olevan mainio tilaisuus. Ainakin jos Perparim Hetemaj´ta on uskominen.

Perparim Hetemaj, Brescia

Perparim Hetemaj pelasi jälleen täydet 90 minuuttia, kun Brescia haki vierasvoiton Chievosta. Nousijajoukkue on aloittanut kauden komeasti (6 pistettä 3 pelistä) ja Hetemaj on jo avauksen vakiomies.

Alexei Eremenko jr, Kilmarnock

Kilmarnock hävisi suurseura Celticille 1-2, mutta Alexei Eremenko junior oli jälleen vahvasti esillä. Losa syötti upeasti Kilmarnockin ainoan maalin.

Tim Sparv, Groningen

Tim Sparvin Groningen porskuttaa vahvasti tappioitta ja Sparv on raivannut tiensä avaukseen pysyvän oloisesti.

Petri Pasanen, Werder Bremen

Werder hävisi kotonaan Mainzille 0-2. Mainz heitti pari nopeaa maalia toisen puoliajan alkuun ja Werder teki harvinaisen triplavaihdon 62. minuutilla. Petri Pasanen oli yksi "uhreista" eli vaihtoon.

Niki Mäenpää, Willem II

Willem II hävisi ADO Den Haagille kotikentällään 2-4. Mäenpään huonoutta ei tappio ollut, mutta pari maalia meni varsin helposti. Willem II on hävinnyt kaikki kuusi pelaamaansa ottelua ja omissa on soinut jo 20 kertaa.

Hermanni Vuorinen, Charleroi

Brügge on tietysti Belgian ykkösiä, mutta 0-5 tappio kotona on aika rumasti. Hermanni Vuorinen joutui 66. minuutilla vaihtoon, suomalaiskärjen tehot vielä haussa Charleroissa.