Top Chefissä veitsensä tällä viikolla pakannut Janne Herpola paljasti uskon omaan voittoon karisseen jo alussa.
Kolmantena Top Chef Suomi -kisan kesken joutui jättämään Janne Herpola. Porista kotoisin olevan nuoren kokin kohtaloksi koitui sisäelin-tehtävä.
Karitsan munuaisen raaka-aineekseen napannut mies sanoi, ettei halunnut ottaa riskiä annoksensa suhteen. Hän paljasti valmistaneensa vain kerran aikaisemmin munuaista ja sekin tapahtui vuosia sitten.
– Tehtävässä piti kunnioittaa klassisuutta, joten lähdin vain muistelemaan miten valmistin annoksen aikoinaan, Janne kertoo
Mies vaikutti silmin nähden vapautuneelta kisan päätyttyä. Myös päätuomari Hans Välimäki sanoi miehen vaikuttaneen täysin eri ihmiseltä kun lähtö lopulta tuli.
Mitä mieltä hän oli raaka-aineestaan? Mitä hän on oppinut itsestään?
Subilla joka keskiviikko kello 21.00.
(MTV3)