TOP 10: Tässä ovat Hollywoodin kestävimmät tähtiparit

Lyhytkestoiset avioliitot ja dramaattiset erot tuntuvat olevan arkipäivää Hollywoodissa. Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön: nämä tähdet ovat pysyneet onnellisesti yhdessä jo vuosia!

Kestorusketuksen, palmujen ja kauneusleikkausten lisäksi Hollywoodiin tuntuu kuuluvan julkkisten epäonnistuneet suhteet. Brad Pitt ja Jennifer Aniston, Tom Cruise ja Nicole Kidman, Cameron Diaz ja Justin Timberlake… Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön. Sheknows.com teki listan tähtipareista, jotka ovat pysyneet uskollisesti yhdessä. Oli sitten kyse yhteistyöstä, toistensa kunnioittamisesta tai samanlaisesta ajattelumaailmasta, tämä julkkisparit ottavat sitoutumisen tosissaan. Katso, keitä he ovat!

10. Tom Hanks & Rita Wilson, naimisissa vuodesta 1988

Tämä vuonna 1988 naimisiin mennyt pari saa avioliiton näyttämään helpolta. Pitkässä ja järkähtämättömässä suhteessa tarvitaan yhteistyötä – ja Tom Hanks ja Rita Wilson (pääkuvassa) ovat vahva tiimi. He eivät ainoastaan tue toisiaan työasioissa vaan myös työskentelevät yhdessä. Pari on esiintynyt muutamassa elokuvassa yhdessä, esimerkiksi Uneton Seattlessa, Apua, meitä autetaan! (Volunteers) ja That Thing You Do. He ovat myös tuottaneet lukuisia elokuvia yhdessä, kuten yllättäväksi hittileffaksi nousseen Kreikkalaisen naimakaupan, johon Wilson löysi käsikirjoituksen. He ovat myös onnistuneet pitämään yksityiselämänsä yksityisenä, mikä on iso osatekijä kestävässä tähtiparisuhteessa. Mitä vähemmän olet juorulehtien palstoilla, sitä helpompi on keskittyä elämän tärkeisiin asioihin, kuten avioliiton toimivuuteen.

9. Goldie Hawn & Kurt Russell, yhdessä vuodesta 1988

Goldie Hawn ja Kurt Russell alkoivat tapailla Tyttö joka paiski töitä (Swing Shift) elokuvan kuvauksissa, mutta he olivat tavanneet jo aiemmissa elokuvien kuvauksissa. Tässä suhteessa on rentoa mukavuutta ja helppoa kemiaa, ehkä juuri siitä johtuen, etteivät he koskaan menneet virallisesti naimisiin. Hawn on usein sanonut eri yhteyksissä, että ei hääseremonia tee suhteesta tärkeää – vaan se, kun tiedät toisen olevan se henkilö, jonka kanssa sinun kuuluu olla. Siitä huolimatta, että hänen tytär Kate Hudson (edellisestä avioliitosta Bill Hudsonin kanssa, Kate kuitenkin puhuu Russellista isänään) on toisinaan iltapäivälehtien materiaalina, Hawn ja Russell ovat onnistuneet pitämään yllä melko maanläheistä elämää.

8. Kevin Bacon & Kyra Sedgwick, naimisissa vuodesta 1988 (tämä vuosi taisi olla melko hyvä vuosi tähtirakkauksille!)

Vuonna 1988 avioituneet Kevin Bacon ja Kyra Sedgwick ovat sopineet yksimielisesti, mikä on tärkeintä. He laittavat perheen etusijalle ja Sedgwick onkin haastatteluissa kertonut, miten vaikeaa on olla perheestä erossa elokuvan kuvausten aikana. He tukevat toisiaan kaikessa ja ovat vilpittömästi huolissaan ja liikuttuneita toistensa menestyksistä ja epäonnistumisista. He vaikuttavat suhtautuvan avioliittoon hyvin käytännöllisesti ja tietävät, että näinkin pitkä suhde vaatii intohimon ja sitoutumisen lisäksi työtä ja valmiutta tehdä toisinaan kompromisseja.

7. Annette Bening & Warren Beatty, yhdessä vuodesta 1991

Pari tapasi, kun Warren Beatty valitsi AnnetteBeningin vuoden 1991 elokuvaansa Bugsy. Siihen asti Beatty oli tunnettu melkoisena naistenmiehenä ja hänen uskottiin maanneen suurin piirtein jokaisen näyttelijättären kanssa, jonka kanssa hän teki töitä – Madonna mukaan lukien. Beningissä oli kuitenkin jotain erityistä ja pari meni naimisiin vuonna 1992. Kenties kyse on siitä, että Bening oli saavuttanut ammattinsa omin avuin tai siitä, että hän on tyynen rauhallinen, tuli eteen sitten minkälaisia paineita tahansa. Vaatimattomalla itseluottamuksella on merkityksensä kestävässä rakkaudessa.

6. John Travolta & Kelly Preston, naimisissa vuodesta 1991

John Travolta ja Kelly Preston tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 1987 Torontossa, Kanadassa tehdessään elokuvaa The Experts. Silloin molemmat olivat varattuja, joten he pysyivät vain ystävinä. Prestonilla oli kuitenkin tuolloin ongelmia avioliitossaan. Travolta oli vaikeina aikoina hänen juttuseuranaan ja parin välillä oli selvästi kemiat kohdallaan. Travolta kertoo rukoilleensa Jumalalta, että jos he joskus ovat Prestonin kanssa yhtaikaa vapaita, "uskon todella tämän naisen olevan Se Oikea minulle". Muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 1990, pari tapasi uudestaan Vancouverissa, Kanadassa. Silloin he olivat molemmat vapaita ja päättivät alkaa tapailla toisiaan. Nyt heillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja marraskuussa 2010 perheeseen syntyi poikavauva, jolle annettiin nimeksi Benjamin. Heidän esikoispoikansa Jett menehtyi vuonna 2009 sairaskohtaukseen perheen lomaillessa Bahamalla.

5. Johnny Depp & Vanessa Paradis, yhdessä vuodesta 1998

Johnny Depp on kertonut retkahtaneensa Vanessa Paradisiin ensi silmäyksellä. Useamman tähtityttöystävän (kuten Winona Ryderin ja Kate Mossin) jälkeen Depp antautui Paradisille ja pari on ollut yhdessä vuodesta 1998 lähtien. Tämäkin pari tekee kaikkensa pysyäkseen poissa julkisuuden valokeilasta. He asuvat Ranskassa, missä paparazzeja koskevat lait ovat paljon tiukempia kuin Yhdysvalloissa. Paradis on tunnettu laulajana, mallina ja näyttelijänä. Pariskunta ei ole vielä koskaan näytellyt yhdessä, mutta heidät tullaan näkemään samassa elokuvassa Lasse Hallströmin ohjauksessa My American Dream. Siinä Paradis näyttelee ranskalaista filosofia ja Depp hänen amerikkalaista rakastajaansa. Tämä pari saa rakkauden näyttämään vaivattomalta ja tuntuu saavan suhteen pysymään vahvana pysytellen hyvän välimatkan päässä julkisuudesta.

4. Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas, naimisissa vuodesta 2000

25 vuoden ikäerostaan huolimatta nämä kaksi supertähteä ovat saaneet suhteensa toimimaan. He menivät naimisiin vuonna 2000 ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Michael Douglas on usein sanonut, ettei ollut paras isä pojalleen edellisestä avioliitosta. Joten nyt hän panostaa lastenkasvatukseen Catherine Zeta-Jonesin kanssa. Sitoutuminen perheeseen ja isyyteen ei ole ainoastaan viehättävä piirre kenessä tahansa miehessä, vaan on jotain sellaista, joka sitoo tätä kaksikkoa yhteen ja pitää heidän suhteensa vahvana.

3. Gwen Stefani & Gavin Rossdale, naimisissa vuodesta 2002

Musiikkipiirien vankin pari Gwen Stefani ja Gavin Rossdale tapasivat, kun No Doubt oli kiertueella Goo Goo Dollsin kanssa ja he toimivat lämppäreinä Rossdalen bändille Bush. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Kingston ja Zuma. Perhe on kuvattu usein viettämässä aikaa yhdessä puistoissa, shoppailemassa tai jäätelöllä. Vaikka Stefani näkyy medioissa usein, hän onnistuu pitämään huomion enemmän urassaan kuin henkilökohtaisessa elämässään. Paremmin 90-luvulla rokkijumalana tunnettu Rossdale ei ole läheskään yhtä suosittu kuin vaimonsa, mutta hänkin on edelleen musiikkialalla ja on ottanut pieniä rooleja muutamista elokuvista. Omat kiireet ja samalla perheeseen sitoutuminen on tehnyt heistä hyvin vahvan tiimin.

2. Jennifer Garner & Ben Affleck, yhdessä vuodesta 2003

Perhe tulee ensimmäisenä tälle parille, jotka kuvataan usein joko yhden tai molempien tyttärien kanssa. Jennifer Garner ja Ben Affleck menivät naimisiin vuonna 2005 ja näyttää siltä, että tätä (uutta) Ben & Jen -tiimiä ei järkytä mitään. Pariskunta tapasi Daredevil-elokuvan kuvauksissa vuonna 2003, mutta alkoi tapailla toisiaan vasta seuraavana vuonna. Affleckin erottua Jennifer Lopezista hän tarvitsi kaiken julkisen eropyörityksen jälkeen vakautta ja normaaliutta, mitä hän näyttää löytäneen Garnerin kanssa. Garnerilla on asiat kunnossa ja hän pitää perheen asiat järjestyksessä ilman, että heikentää Affleckin miehisyyttä.

1. Seal & Heidi Klum, naimisissa vuodesta 2005

Okei, kuusi vuotta ei ehkä ole kovin pitkä aika, mutta Shewants.com antaa parille ekstrapisteistä siitä, että he uusivat avioliittovalansa vuosittain. Ja Seal kosi Heidi Klumia iglussa! Klassinen pari – malli ja muusikko – mutta tällä kertaa se todella toimii. Vuonna 2005 sormuksia vaihtaneilla Sealilla ja Klumilla on kolme yhteistä lasta (Klumilla on yksi lapsi edellisestä suhteestaan) ja vaikuttavat olevan intohimoisia ja innoissaan toistensa seurasta samoin kuin silloin, kun he alkoivat tapailla. Kuten monen muut tämän listan parit, erilaiset kiinnostuksen kohteet auttavat heitä pysymään vahvasti yhdessä, mutta toisen tukeminen ja perheeseen sitoutuminen on myös se juttu, joka pitää nämä tähdet rakastuneina!

Lähde: Shewants.com, Marriage.about.com

Kuvat: Getty Images, WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja