Mainos

Töölön sairaalassa uhkaava palo

Töölön sairaalassa Helsingissä syttyi eilisiltana hieman ennen puoltayötä uhkaava tulipalo. Palo saatiin kuitenkin nopeasti hallintaan, eikä potilaille aiheutunut vaaraa.

Päivystävän palomestarin mukaan palo sai ilmeisesti alkunsa ajanvarauspoliklinikan pohjakerroksen katossa olevista sähköjohdoista. Palossa syntyi runsaasti savua, joka levisi yläpuolisiin kerroksiin.

Palolaitos oli varautunut potilaiden evakuointiin, mutta siihen ei lopulta ollut tarvetta. Sairaalan henkilökunta kuitenkin siirsi potilaita paloalueen yläpuolella sijaitsevalta tapaturma-asemalta rakennuksen muihin osiin. Palokunta jatkoi rakennuksen tuulettamista pitkälle aamun puolelle.

Poliklinikkatoiminta hajautetaan

Vastaavan ylilääkärin Eero Hirvensalon mukaan sairaalan tapaturma-asema on kaikesta huolimatta käytössä ja päivystyspotilaat voidaan hoitaa. Poliklinikkatoimintaa joudutaan kuitenkin hajauttamaan Töölön sairaalan tiloihin.

Ajanvarauspoliklinikka jatkaa niin ikään toimintansa. Sen sisäänkäynti on edelleen Sibeliuksenkatu 10:n puolelta, mutta eri ovesta, johon on opastus.

Ylilääkäri Hirvensalon mukaan käyntiaikoja ei peruta, mutta odotusaikoihin tullee viiveitä. Entiset puhelinyhteydet ajanvaraukseen eivät toistaiseksi toimi. Uusi numero Töölön sairaalan ajanvaraukseen 47187259.

Osa poliklinikan tiloista saadaan sairaalan johdon mukaan käyttöön jo alkavan viikon aikana. Viikolla arvioidaan myös korjaustarpeet sähkö- ja atk-laitteiden osalta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.