Julkaistu 14.03.2005 00:30(Päivitetty 14.03.2005 12:53)
toastitRuokala
Tonnikalatoast (4 annosta)
8 ruispalaa
1 prk tonnikalaa
1 prk kaprista
100 g tuorejuustoa maun mukaan
chiliä
yrttejä (esim. oreganoa, timjamia tai basilikaa)
1 sipuli
2 tomaattia
Sekoita kulhossa tonnikala, kapris sekä tuorejuusto. Mausta chilillä sekä yrteillä. Leikkaa sipuli ja tomaatit viipaleiksi. Paahda leivät rapeiksi ja lusikoi tonnikalatäytettä leiville. Viimeistele tomaatilla ja sipulirenkailla. Leikkaa leipä kolmioiksi ja tarjoa salaatin kanssa.
Kinkku-juustotoast (4 annosta)
8 paahtoleipäviipaletta
150 g kinkkua viipaleina
2 tomaattia
100 g juustoa
50 g aurajuustoa
sinappia
Voitele leivät sinapilla. Täytä kinkulla, tomaatilla, juustoilla ja nosta toinen leipä päälle. Kuumenna leivät 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia tai voileipägrillissä.